2777
2789

وقتی هست بخذا حالم خراب 

میگن عادت می کنی یادت میره کو سه سال روز شب ندارم حالم خراب حالم رو بچه هم تاثیر گذاشته 

چجوری حالم خوب کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش منم بعد بی احترامی که دیدم

دلم صاف نشد

حتی ته ابراز علاقه هامم فکر میکردم این همون ادمیه که همچین غلطی کرد

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من اعتمادی ندارم دیگ حقم دارم از همون سال اول ک زنش شدم رو گوشیش رمز گذاشت

تا پشیمان نشه و از دلت در نیاره همینه 

تو ب طور کامل پشیمانی رو تو چشماش و کاراش ندیدی 

فقط خود همسرت می‌تونه حالت رو خوب منه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تا پشیمان نشه و از دلت در نیاره همینه تو ب طور کامل پشیمانی رو تو چشماش و کاراش ندیدی فقط خود همسرت ...

پشیمانی چیه کلی هم حق داد به خودش دوست داشتمو فلان حس می کنم هرچی به جلو می‌رویم بدتر میشه زندگی شده جهنم من حسی ندارم بش حالت تهوع میگیرم با بودنش

تا پشیمان نشه و از دلت در نیاره همینه تو ب طور کامل پشیمانی رو تو چشماش و کاراش ندیدی فقط خود همسرت ...

تو این سه سال وقتی حالم بد بود باهاش حرف زدم همش کتکم زده جمع شده رو دلم همه حرفهای دلم همه اون چرا ها

پشیمانی چیه کلی هم حق داد به خودش دوست داشتمو فلان حس می کنم هرچی به جلو می‌رویم بدتر میشه زندگی شده ...

پس صد سال هم بگذره بهتر نمیشی 

مگه میشه خنجر بزنی بعد وایسی خودش خوب بشه ؟!!

اره با ابراز پشیمانی و جبران یکم اون زخم التیام پیدا می‌کنه و با گذشت زمان فقط جای زخم 

ولی با این روش همسرت پیر هم بشی خوب نمی‌شه حالت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.