2777
2789
من حلیم با نمکو چرا نمیفهمم مگه میشه مگه داریم ما حلیمو با دارچین و شکر میخوریم قیمه رو حلیم که از ع ...

عزیز حلیم توش گندم و گوشت داره و تقریبا شبیه اش هست

شما به اش نمک نمیزنی؟پس مطمئن باش اینم مث همون بهش میخوره و خوشمزه تره.انفاقا شکر قاطی گوشت و گندم حال بهم زنه.و چقدر این شکر که حتی غذای سرطان معرفی شده شماها عاشقشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترکیبات شور و شیرین و ...غذاها یکی ب علت ذایقه و عادت غذایی هست ، یکیش هم احتمالا بخاطر طبع متفاوت آدم ها و طبع متفاوت مناطق است 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
طبع سرد و گرم فقط یک بازیه اصلا خود پزشکان سنتی همشون نظرات متفاوت دارن صدتا حرف زدن فقط

این اعتقاد شما است 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وای ماهم بچگی میخوردیم دلم خاست یهو

یخ در بهشته لامصب🤤 منم دلم خواست ولی خیلی وقته اینجا برف نیومده

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

البته عجیب نیست بنظرم قیمه به حلیم بیشتر میخوره تا اون شکر

کلا از رستورانای مشهد بخوای حلیم یا شله بخری خودشون روش قیمه میریزن میدن دستت،،،ما خودمون که خیلی دوست داریم ولی برای شهرای دیگه عجیبه

زن دایی م چای قوری رو با شیر و شکر میجوشون با بچه هاش میخوردن🤮

فک کنم‌چای انگلیسیه

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

واخوزستانم حلیم باشکر و پودر دارچین وروغن محلی یاکنجد میخوریم

ویی دهنم اب افتاد😋

ماهم اینجوری میخوریم

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

عاره استان ما پر از جنگل و آب و هوای خوب چ تابستون چ زمستون پر از رودخونه ما کوهرنگ داریم ما طرفامون ...

😍😍 انشاالله اگه قسمت شد میاییم شما هم بیایید استان ما فقط نمیدونم کجاها خوبه خودم نرفتم 😅😅

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
برنج با سیر اب پز 🤢🤢

سیر آب پز یا سیری که تو برنج بخار پز شده؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)