2777
2789
باید یکمی چرب باشه نخود هم خوب پخته بشه،من نخود رو با زودپز میپزم

خونه مادر شوهرمم ۵کیلو طلا داره تمام بدیهای عالمو بهم کرده  انگشترمو ازم گرفت به ناحق خودش الان نیست بنظرتون طلا ازش بردارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کله پاچه با برنج بد نیست منم اولین بار شنیدم تعجب کردم بعدها مادرشوهرم درست کرد خوردم بد نبود ترکیب ...

خداییش اصلا جالب نیست این که من میگم کله پاچه رو لای برنج گذاشته بود و دم دا ه بود کله سفید و اصلا یه وضعی قیافه اش می‌دیدی ترس داشت 

ما بادمجون خام با لیمو میخوریم معمولا بجز همشهری های خودمون بقیه تعجب میکنن

این عجیب بود واقعا دیگه هویج پلو یا تخم با خرما که عجیب نیستن خیلی هم خوشمزه ن😑 لیمو میریزید روش نرم میشه؟

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بابا بزرگ من شیرو با ماست قاطی میکرد خدا بیامرزتش

بعضی شهر ها می خورم بهش میگن گور ماست توی شمال بعضی از مازندرانی ها هم پلویی که میمونه و خورشت تموم میشه اون پلو رو با شیر و ماست قاطی میکنن میخورم بهش میگن شیر ماس پلا  خوشمزه هست بعید می‌دونم با ذایقه ای نسازه  البته با برنج شمالی کته شده

ما اش رشته رو فقط با ماست شیرین میخوریمماست و میزنه مامانم که شل بشه بعد کامل با اش قاطی میکنیم و با ...

من تو یکی از شهرهای استان مرکزی دیدم آش رشته رو با سرکه و شیره مخلوط شده می خوردن امتحان کردم بعد از اون اصلا از کشک استفاده نمی کنم به نظرم خیلی خوشمزه هست

ساندویچ موز و لواش

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.