2777
2789
عنوان

ویروس جدید بیاین

791 بازدید | 40 پست

پسرم دو سه روزه میگه دلم می‌کنه بدون اسهال و تب البته اشتها کم شده ولی امروز دیگه بی حال و میگه سردمه و دلش هم درد می‌کنه یه کم حالت تهوع 

کسایی که ویروس گرفتین چی خوردین و مراقبت های لازم رو برام لطفا بگید 

متاسفانه شرایط اینکه ببرمش دکتر ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم همینه الان یک ماهه یه روز خوبه یه روز میگه دلم درد می‌کنه شما چی میدید به پسرتون؟

بار آخر دیگه دارو نداد.گفت استامینوفن بده و سرما خوردگی هم داد چون علائم سرما خوردگی هم داره گاهی!

الهی بمیرم فک کنم باید ببری دکتز ما که چند تا سرمم زدیم ولی باز خوب نمیشدیم

بمیرم برا پسرم امروز همش بی حال بود اصلا شرایطش ندارم ببرمش خدا کنه تا شنبه بهتربشه پول بیاد دستم ببرمس

بمیرم برا پسرم امروز همش بی حال بود اصلا شرایطش ندارم ببرمش خدا کنه تا شنبه بهتربشه پول بیاد دستم بب ...

خدا کمکت کنه خیلی سخته خداییش اگه داری یه قرص هیوسین ودمیترون بده بهش اگه تب ولرزم داره شربت استامینوفن یا پروفن یا شیاف بزن براش یکم آروم بگیره دلم کباب میشه برا بچها خیلی مریضی سختیه بچهای من بعد سه هفته خوب شدن

چه غذایی بهش دادید ؟

پسرم خدایی قبلا غذا خور بود الان غذاش یک چهارم یا کمتر شده.چون گلوش درد میکرد من پختنی بهش میدم ک اونم کم میخوره.امروز آبگوشت دادم.ولی همش میگه دلم درد میکنه و تنش گرمه

پسرم خدایی قبلا غذا خور بود الان غذاش یک چهارم یا کمتر شده.چون گلوش درد میکرد من پختنی بهش میدم ک او ...

پسر من تل نداره امروز شامی که خیلی دوست داره براش درست کردم فقط یه لقمه به زور خورد شب براش کته با ماست دادم چند تا قاشق خورد با یه نارنگی