2777
2789
عنوان

ویروس جدید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 40 پست
خطرناکه اگه کرونا گوارشی باشه باید شربت مترونیدازول مصرف کنه یا سرمشو دکتر میده بزنید.تب و لرز شدید ...

دقیقا خود کروناس

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همین طوره گردن درد و پادرد هم داره حس میکنی یکی داره سوزن میزنه به پاهات

وای نهههه

پ چرا هیچ علائم دیگ ندارم

مثل سرماخوردگی

دلدردو بی اشتهای داشتم چون پریود بودم فک کردم ازاونه😑

وای نههههپ چرا هیچ علائم دیگ ندارممثل سرماخوردگیدلدردو بی اشتهای داشتم چون پریود بودم فک کردم ازاونه ...

منم اصلا نه گلو درد نه ابریزش نه سرفه هیچی فقط تبولرز و بدن درد با شکم درد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

پسر من از دیشب یحو مریض شد دوبار دکتر بردیم سردرد داره بی‌حال بی‌حال بود رنگش شده کج تازه خوب شده بود باز مریض شد حالت تهوع هم داره دعا کنید براش الانم میترسم بخوابم باز تب کنه همش میگه سرم درد میکنه ۵ سالشه

الان خوب شدین ؟؟

تقزیبا ۸روز افتادم خیلی وحشتناک بود ی هفته نگذشته گویا کروناریوی گرفتم اول گلو درد بعد چند روز قفسه سینه درد و گاهی سرفه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️