2777
2789
عنوان

اگ بفهمین شوهرتون قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مطمئن باش تا اخر عمرت مجرد میدونی چون الان همه مردا رابطه جنسی دارن و داشتن 😐🤣

نرها بله ولی مردها نه

ی مرد تا آخر متعهد می‌مونه نه دائم عوض کنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اها بعد شما ازش تست گرفتی دیگه که مطمعن باشی رابطه نداشنه؟

ببخشید شما هم جوری در مورد مردا صحبت میکنی و نظر میدی انگار رابطه جنسی همشون دیدی 

آدم خوددار در همه حال شخصیت خودشو حفظ می‌کنه مجرد متاهل زن و مرد هم نداره

الان از بعضی آقایون هم میشنوی همه ی دخترا خراب شدن و رابطه جنسی دارند پس به نظرتون حرف اونا هم باید درست باشه!

لطفا ی چیزیو به کل نسبت ندین

گذشته ی آدما خیلی مهمه بیش از اونچه که فکرشو بکنی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نرها بله ولی مردها نهی مرد تا آخر متعهد می‌مونه نه دائم عوض کنه

شما یک سر به امار جهانی بزنی متوجه میشی که چی میگم 

بله حرفت درسته ولی الان وضعیت جامع رو هم ببینی بد نیست 

ببخشید شما هم جوری در مورد مردا صحبت میکنی و نظر میدی انگار رابطه جنسی همشون دیدی آدم خوددار در همه ...

شمام جوری حرف میزنی که انگار رابطه جنسی چیز بدیه 

هرکسی اختیار بدنشو داره بدن  خودشه 

و این قضیه ی گذشته دخترو پسر نداره گذشته وقتی مهم میشه که طرف با همه شهر نخوابیه باشه 

ببین من مشاورم عزیزم خوب توی مشاوره گفته میشه که اول خانواده مهمه دوم خود طرف سوم شخصیت ووووووو در اخر گذشته  من روزی چند تا ادم میبینم که خراب ترین ادم ها بودن از همه نظر با یکی اشنا شدن حتا دیگه توی صورت جنس مخالف نگاه هم نمیکنن پس ادما میتونن تغییر کنن چیزی که تو گذشته بوده و انجام شده واسه99 درصد ادم ها تو همون گذشته هست 

بحثی با شما ندارم من سوالی داشتم مساله ایی که تو تاپیکم‌هست خاستم از خانمها بپرسم اومدم پرسیدم (ممنو ...

کسی نه تهمت زد نه قضاوت کرد خوب ببینید امار جهانی نشون میده 99 درصد مردان جهان رابطه جنسی داشتن اون یک درصد هم کم پیدا میشه خوب و هرکی اختیار بدن خودشو داره خوب میدونه با چند نفر بوده باشه میتونه اصلا نبوده باشه 

تهران که مشالله از بچه 10 ساله گرفته تا پیرمرد 80 ساله راه میری تیکه میندازه 😐🤣