2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بود با همه بوده بعد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 123 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جنس مرد جماعت اجین شده با خیانت 

همشون سر و ته یه کرباسن...😔

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من همینجا میگم‌ بارها هم گفتم مرد جماعت که دلش برای جنس زن نمیسوزه خواهش میکنم ما زن ها حداقل به هم خیانت نکنیم، دختر خانم های عزیز تو روخدا با مرد زن دار وارد رابطه نشید شما فقط یه هوس زود گذر هستید خانم های گل تو رو بخدا به همجنس خودتون ظلم نکنید برای شوهرای مردم دلبری نکنید

کاربری دسته منو خواهرمه
زنی ک شوهر عمم باهاش به عمه خدابیامرزم خیانت کرد دوتا درمیون دندون نداشت قیافش که چرکککک و زشتچه ربط ...

ما زن ها نباید به همجنس خودمون خیانت کنیم، هر زنی باشه چه زشت جه خوشگل. ولی بیشتر خیانت ها از همین گوشی ها و فضای مجازی شروع میشه

کاربری دسته منو خواهرمه

عزیزم اینقدر شرایطت سخته که چیزی واس کمک به حالت ندارم اما

با حال بد و داغون کردن خودت همسرت بازم همونه

پس اینبار دیگه رویه قبل ادامه نده

پاشو یک روانشناس خوب برو، شوهرت اگه پشیمونه باید برای درمان خودش قدم برداره

تو هم آسسب دیدی باید درمان بشی

حتمادحتما برو روانشناس شاید همسرت اصلا باید دارو مصرف کنه و روانشناس ارجاع بده به روانپزشک

را قول و تعهد کاری جلو نمیره، همسرت بیماره باید بره واس درمان

مثل اینکه پشیمون شده،میدونه ممکنه زندگیش از هم بپاشه،عاقل شده.

این ی عوضیه ولی طی این چندسال احساس پشیمونی هیچ وقت بعد دستگیر شدنش نداشته این دفعه ریده بود گف محرم اصرار باش این حرفا رو گم گور کن یکی نیست بگه وقتی زندگیت میخوای پس چرا دنبال اینایی می‌دونی آخر عاقبت ندارع

😐
ما زن ها نباید به همجنس خودمون خیانت کنیم، هر زنی باشه چه زشت جه خوشگل. ولی بیشتر خیانت ها از همین گ ...

من گفتم خدا سازنده اینستا گوشی کمرشونو بشکنه الان ببینید زندگی ما ب کجا کشیده!

😐
عزیزم اینقدر شرایطت سخته که چیزی واس کمک به حالت ندارم امابا حال بد و داغون کردن خودت همسرت بازم همو ...

شوهر من ی عوضی اصن روانشناس نمی‌فهمه چیه خیلی رو مخش کار کردم .

جالبه خیلی مظلومانه میگ حیف نیست داری بخاطر ج نده ها زندگیت خراب میکنید ارزش داره؟ اونا با صد نفر بودن بخدا برام مهم نبودن آنقدر ک خودش مظلوم جلوه میده زورم میاد خودمم می‌دونه همه قول قراراش الکی پیام میده از وات بعد حذف می‌کنه 

من دیگ تحمل اینک ی بار دیگ جلوم لو بره ندارم یا خود کشی یا میمیرم اصلا کنار خودم نمیزارمش 

😐