2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24849 بازدید | 858 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دماغ کوچولو و خوش فرم. پوست سفید . موهای قهوه ای‌.صورت گرد 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

حقیقت هیچی انواع بیماری هم ارثی داریم و من نگران آینده ام تنبلی تخمدان فشار خون مشکلات قلبی سنگ کلیه بشدت تو خانواده مادریمون زیاده  موی خیلی زیاد که هنوز من بهترم تا بقیه اعضا خانواده البته مژه هامون ابروهامون هم پر هس

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من بابابزرگم، بابای مامانم یعنی، یه چشمش آبیه یه چشمش طوسی، ژن خاص تر از این؟ هیچ بنی بشری از بچه و ...

منم خواهرم خیلی چشماش خاصه ترکیب آبی طوسی و از رنگ چشای من صد برابر جذاب تر و موهاش بورتره جالبه بدونی مام به مادر و مادر بزرگمون رفتیم 😅 بزار ببینم عکس چشماشو دارم بزارم

گونه های پررر و برجسته مژهای پر و برجسته لبای قلوه ایی

مژه برجسته؟

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

چشم ابروم میگن خیلی قشنگه از سمت مادر 

مژه هام فر پره ک حالت چشامو کشیده تر کرده از سمت مادر 

پوستم صاف بدون جوشه از سمت مادر 

لب هام از سمت بابا خیلی خوبه 

موهامم از سمت مامانم ک موج داره تهش ولخته بالاش 

اندامم خیلی خوبه برجستگی هامو از سمت مادر 

گندمی رو به سفیذمو از سمت پدر 

قد کوتاهی از سمت مادر 

لب هام کوچیک حالت قلوه ای مانند از سمت پدر 

یک مشکل اساسی دارم ک از سمت هیچکدومشون نبود یا کار پرستار ها بوده از دستشون افتادم یا هم ک تو شکم مادر اینجوری شدم بگم مشکلمو لو میرم فقط خواهش میکنم بچه دار میشید شیش دانگ حواستون به بچه تازه متولد شده باشه بغسی از پرستار ها خدا نشناسن