2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24911 بازدید | 858 پست

ژن های بد ، وسواس و موهای خشک و فر و وز ، معده عصبی که با وجود بهداشت کامل دهان بوی دهنم میاد گاهی و شرمندم کرده ، ریاضی ضعیف ، فک کوچیک که باعث شد بعد دندون عقل کل دندونام کج بشه و پول ندارم درست کنم ،وای افسرده شدم دیگه ادامشو نمیگم

ژن های خوب ، مدل لبم دوست دارم ، صدام نازکه ، جذابم خخخ 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

[QUOTE=366791824]چال لپ تار های سفید مو که یه ذره موهامو جو گندمی کرده چنتا جای بوسه فرشته 

تو منی یامن توام

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها ژن خوبی که دارم و دوسش دارم با عکسش : ( البته ژنای خوب دیگه ام دارم تعریف از خود نباشه البته )

ژنای خوب دیگه ام دارم تعریف از خود نباشه؟ یه چشم گرفتی هدیه الهیه 100 امتیازشو گرفتییییی😂😂😂

چشم رنگی از هردو طرف( مامان بزرگا)یه فرم صورت باحال دارم که اونم از مامان بزرگمه.

من بابابزرگم، بابای مامانم یعنی، یه چشمش آبیه یه چشمش طوسی، ژن خاص تر از این؟ هیچ بنی بشری از بچه و نوه و نتیجه اش شبیهش نشده همه از دم قهوه ایم😂

ژنای خوب دیگه ام دارم تعریف از خود نباشه؟ یه چشم گرفتی هدیه الهیه 100 امتیازشو گرفتییییی😂😂😂

نه بابا انقدم تاثیر ندارع در کل چهرم بینیم و پوست خوبم در کل باعث زیبایم شده

تیروئید و قد کوتاه ارث های بدم هستن ولی ابروی پرپشت و موی پرپشت و بلند و دماغ کوچیک و لب قلوه‌ای و پوست نرم و سفید ارث های خوبم هستن.جالبه من اصلا به مامان بابام نرفتم به عمم رفتم🫤😂

من بابابزرگم، بابای مامانم یعنی، یه چشمش آبیه یه چشمش طوسی، ژن خاص تر از این؟ هیچ بنی بشری از بچه و ...

عزیزدلم

مام از بین بیست تا نوه فقط منو خواهرم چشممون رنگی شد😂

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است