2777
2789
عنوان

میخام برم درخواست طلاق بدم

221 بازدید | 15 پست

شوهرم بچه دار نمیشه و هیچ راهی ندارم 

خودم شب و روزم شده گریه و دارم عذاب میکشم 

نمی‌دونم شاید با طلاق گرفتن یکم گریه زاری کنم بعدش آروم شم 

شوهرمو خیلی دوست دارم ولی نمیتونم بدون بچه زندگی کنم 

دلم شکسته با خدا قهرم 

💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزیو به زور از خدا نخواه منم بچمو به زور و نذر و دعا خواستم همین بچه نمیزاره بغل شوهرم بشینم به قدری سرد شدیم که شوهرم خیانت میکنه اگه عقل الانمو داشتم بدون بچه زندگیمو میکردم

بله اسپرم ندارع اصلا

خدا کمکتون کنه انشاالله،اگر انقدر برات مهمه جداشو برو دنبال سرنوشتت به هرحال مادرشدن حق طبیعیه شماست

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
منم این فکر و میکردم اما تنها را همون اسپرم اهدایی ه که دلم قبول نمیکنه

خب اگه واقعا اینجوریه بهتون ن حق میدم بچه دار شدن اونم طبیعیش حق شماس

سعی کنین دور از تنش بین بچه دار شدن و ادامه زندگی مشترک با شوهرتون بهترین انتخاب رو بکنین 

منم این فکر و میکردم اما تنها را همون اسپرم اهدایی ه که دلم قبول نمیکنه

میگن حرومزاده میشه نکن اینکارو. شوهر منم اسپرم نداشت یک سال قرص خارجی خورد قرصشم پیدا نمیشد یه داروخونه معروفه اسمشو یادم رفته تو تهران فقط اونجا داشت خورد زیرنظر دکتر بودیم بچه دار شدیم