2777
2789
عنوان

بیاین کمک کنین اسم دخترمو انتخاب کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 124 پست
اصلا یه ارادتی به این اسم داره واقعا نتونستم دهنمو باز کنم هر سال تاسوعا قربونی نذر یه ابوالفضل میگه ...

بسیار هم عالی💓.انشالله پسرت نامدار باشه وزیر سایه آقا ابوالفضل بزرگ شه.

پارسا پسرمامان😍
به شوهرم گفتم بابا یه اسم دیگه بذار میگه نه من این اسم می‌خوام من خودم میخواستم بذارم پاشا

بگو پس شناسنامه اینو بذاریم یا چیز  دیگه صداش کنیم یا هم شناسنامه چیزی که من میخام صدا کردن اینو میگیم بعدا اسم شناسنامه ایشو صدا بزن😈😈

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشخصه دوست نداشتم تکراری باشه تو فامیل نداشتیم اسم دخترامو جایی ام‌نشنیده بودم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بسیار هم عالی💓.انشالله پسرت نامدار باشه وزیر سایه آقا ابوالفضل بزرگ شه.

فداتشم 💋💋

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

پاشا

خودت همه جا پاشا صداش کن کهه تو دهن بقیم جا بیوفته

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

اسم داییم محمد 

داداشم محمد 

عموم محمد 

پسر عمه ام محمد 

پسر خالم محمد  

پسرداییم علی 

پسرعموم علی 

خواهرزاده ام علی 

خواهرزاده ام فاطمه 

عمه ام فاطمه 

دخترخالم فاطمه 

شکررخدا همشونم سر حال و سلامت و خیلی هم موفق و خوشبخت دارن زندگیشون رو میکنن . از عموم ک ۷۵ سالشه تا خواهرزاده ام ک ۵ ماهشه 

من اسم اون دوتا بچمو خودم انتخاب کردم 

پسرم شب ولادت شب شهادت حضرت علی فهمیدم باردارم گذاشتیم امیر علی دخترم خودم گذاشتم ارغوان ولی میگه اون دو تا تو گذاشتی این من میذارم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمش چیه

دختر بزرگم پانیزا 

سوفیا دختر کوچیکم که الان زیاد شده اسمش

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›