2777
2789
عنوان

چرا تایپیکم کسی نمیاد

60 بازدید | 11 پست

موقع پریودی اینجوری میشید ؟؟؟ ی دلیل خیلیییییی مسخره که نامزدم دیشب زود خابیده 

ریختم بهم 

ی فشار خیلی زیاد بدنم داره 

امشب اومده بود خونمون اصلا نمیتونستم بهش نگاه کنم جوری رفتارم بد بود که مامانم فکر کرد دعوا کردیم 

نمیدونم چرا حالم انقدر بده فقط ۴روز تاخیر انداختم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی میگی ؟؟؟مثلا چیکار میکنی؟؟؟

شدیدا عصبی میشم فقط دلم میخواد دعوا کنم..کوچکترین حرکت شوهرم منو تا مرز جنون میبره‌.. انگار همه کاراش رو مخه 

تحمل سر و صدای زیاد و ندارم. انقد ازش متنفر میشم که فقط میگم طلاق😂

بعد پریود یهو از آسمون هفتم میام زمین

شدیدا عصبی میشم فقط دلم میخواد دعوا کنم..کوچکترین حرکت شوهرم منو تا مرز جنون میبره‌.. انگار همه کارا ...

باورت میشه پیشش نشسته بودم صدای میوه خوردنش رفت رو مخم نفس کشیدنش دیونم کرده بود 

شدیدا عصبی میشم فقط دلم میخواد دعوا کنم..کوچکترین حرکت شوهرم منو تا مرز جنون میبره‌.. انگار همه کارا ...

الان داره قربون صدقم میگیره میخام بیارم بالا 😁

باورت میشه پیشش نشسته بودم صدای میوه خوردنش رفت رو مخم نفس کشیدنش دیونم کرده بود

درکت میکنم عزیزم 

شوهر من دیگه میدونه موقع پریود حالم دست خودم نیست یکم بیشتر مراعات میکنه.‌حتما با نامزدت صحبت کن آقایون اصلا درکی از دوران pms  و پریود ندارن ..حداقل بدونه اگر رفتار تند و پرخاشگری ازت دید به دل نگیره 

درکت میکنم عزیزم شوهر من دیگه میدونه موقع پریود حالم دست خودم نیست یکم بیشتر مراعات میکنه.‌حتما با ن ...

درک میکنه بیشتر بهم میچسبه من دوس دارم ولم کنه 

الان داره قربون صدقم میگیره میخام بیارم بالا 😁

تو فکر کنم از اون دسته خانوما هستی که توی دوران بارداری هم به شوهرشون ویار دارن دقیقا مثل من 😂

در خونه رو که باز می‌کرد حالم از قیافش به هم می‌خورد یک ساعت توی دستشویی عوق میزدم