2777
2789
بله باید تلفنی صحبت کنید ک اون بنده خدا ی شماره ای از شما داشته باشه ک خیالش رو راحت کنید ک خدایی نک ...

ببخشید میشه راجب نحوه پرداخت بگید و اینکه چطوری بفهمیم مشتری واقعا قصدش خریده؟

عزیزم من این کار میکنم  ک شماره برادرم رو میدم ب مشتری باهاش صحبت ک کرد در حضور من شماره کارت میدم بعداز واریز ک فیش رو فرستاد یا پیامک واریزیش اومد او وسیله رو بسته بندی میکنم میدم دست راننده ای ک تو خط کار میکنه شماره راننده رو ب مشتری میدم ک  تو ترمینال یا هرجایی ک توافق کنن تحویل بگیره و کرایه شم با مشتریه 

چون من واقعا قیمت مناسب میزارم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مآقا من کتاب نو و تمیز هشتم داشتم ک دانش آموز فقط تا مهر رفته بود مدرسه و ترک تحصیل کرده بود کتابا جلد گرفته و تمیز بودن قیمت ۱۵۰هزار تومن پول واریز ک شد دادم دست راننده برد شهر نزدیک ک فاصله ش با جایی ک ما هستیم ۴۵ دقیقه س 

حتی قیمت کرایه رو هم ب مشتری میگم ک ۵۰ هزار تومنه تا ترمینال 

حتی برادرم با راننده چونه هم میزنه ک ی ۵تومن هم اون مشتری کمتر بده 

مثلا صبح اگه بدیم دست راننده بعدازظهر ب مشتری زنگ میزنه برادرم  بهش میگم رسید؟؟؟راضی بودی؟؟؟و ....

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟