2777
2789
اره خیلی بهتره اکثرا هم خانمن

آخه هیچکس مشتری نیست ، یه سری فقط میان قیمت و هزار جور عکس از لباس میخوان ، تهش جواب نمیدن و میرن.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چرا آخه🙁

چت رو فعال کن بعد هرکی پیام داد شماره شوهر یا برادر یا پدر بده ک تماس بگیره 

مشتری واقعی زنگ میزنه ن پیام بده

بعد ک صحبت کردی و ب توافق رسیدی شماره حساب میدی پول ک واریز کرد 

لباس تو تمیز و قشنگ یا پست میکنی یا با پیک .اسنپ و....میفرستی ب آدرس مقصد

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ببخشید استارتر، خانوما اگه با پیج فیک استوری کسی که ندشمارشو داریم نه همو فالو داریم ببینیم ممکنه بف ...

استونی کسی رو دیدی بلافاصله بلاکش کن سه چهار روز دیگه از بلاکی درش بیار . دیگه نمی‌فهمه دیدی استوریش رو 

استونی کسی رو دیدی بلافاصله بلاکش کن سه چهار روز دیگه از بلاکی درش بیار . دیگه نمی‌فهمه دیدی استوریش ...

کلا فالوش ندارم، ولی ده دقیقه ای میشه استوریشو دیدم کاش زودتر میدونستم، فک کنم الان دیگه فهمیده استثریشو دیم

چت رو فعال کن بعد هرکی پیام داد شماره شوهر یا برادر یا پدر بده ک تماس بگیره مشتری واقعی زنگ میزنه ن ...

میشه فقط از طریق چت دیوار با مشتری معامله کرد یا نه باید حتما تلفنی هم صحبت کرد؟

بسته بندیش چجوری باشه؟

میشه فقط از طریق چت دیوار با مشتری معامله کرد یا نه باید حتما تلفنی هم صحبت کرد؟ بسته بندیش چجوری با ...

بله باید تلفنی صحبت کنید ک اون بنده خدا ی شماره ای از شما داشته باشه ک خیالش رو راحت کنید ک خدایی نکرده سرش رو کلاه نمیزارین و فقط قصدتون فروش اون وسیله هست و شما توی معامله صادق هستین 

اگه لباس باشه تا کنید بزارید تو ی مشمای تمیز و چسب بزنید ک باز نشه .نیفته و....بعد توی ی پاکت خرید و ب دست راننده اسنپ بدین .ولی اگه پست کنید خودشون بهتون جعبه میدن 

ذر آخر هم حتما از رسیدن پاکت ب دست مشتری مطمعن بشین بهش زنگ بزن ک وسیله رسید دستتون🙂بهش تبریک بگید 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟