2777
2789
عنوان

یه سوال وسواسی منو نزنید گناه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 122 پست

نجاست چه جوری پاک میشه دو بار آب بکشی پاک میشه شما صابون کشیدی که به لباس نجس بعد اون لباس شستی و صابون رو هم با همون کف نزاشتی که بمونه بالاخره آب گرفتی کفش رفته اگه صابون یکبار بگیری زیر آب حتی اگه نجس باشه نجاستش پاکه خب تمام نجاست بهش نفوذ نکرده چون تو نجاست خیسش نکردی که فقط به لایه رویی خورده و آب کشیده شده 

دیگه بیشتر از این بخواهی حساس بشی بنظرم افراطه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
خب عزیزم چشمت درست میگه .این را همیشه یادت باشه اگه به چیزی شک کردی از کسی که کنارت بپرس اگه اونم گ ...

والا از شوهرم بپرسم میگه حساسی هرموقع هرچیو میگم نجسه میخنده بهم و اصلا قبول نمیکنه.خب من نگاه نکردم به صابون که ببینم نجاست روشه یا توشه ؟ولش کنم و بیخیالش شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از شوهرم بپرسم میگه حساسی هرموقع هرچیو میگم نجسه میخنده بهم و اصلا قبول نمیکنه.خب من نگاه نکردم ...

اره بیخیال شو اصلا ذهنت را سمتش نبر حتی فردا د روزهای دیگه بخدا میبینی هیچ اتفاقی نمیافته .

بچه داری ؟ اگه  بچه داری  حتما دنبال درمان برو چون بچه ات هم مثل خودت حساس میشه 

فقط منم که فک میکنم چطوری به داخلش نفوذ میکنه؟ 

همچین چیزی نمیشه من شیمی خوندم ضابون درست کردیم خودمون🤦🏼‍♀️ 

خدایا شکرت رشتم یجا بدرد خورد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
فقط منم که فک میکنم چطوری به داخلش نفوذ میکنه؟ همچین چیزی نمیشه من شیمی خوندم ضابون درست کردیم خودمو ...

اما کیفیت تطهیر با آب قلیل پس «چیزهایی که آب در آن‌ها نفوذ نمی‌کند - اگرچه رطوبت نفوذ می‌نماید، مثل صابون‌ و حبوبات - و قابل فشار دادن هم نیستند به‌مجرداینکه آب ‌روی آن‌ها ریخته شود ظاهر آن‌ها پاک می‌شود و نجس ماندن داخل آن‌ها ضرری نمی‌رساند و داخل آن‌ها به تبعیت از ظاهر، پاک نمی‌شود

اما کیفیت تطهیر با آب قلیل پس «چیزهایی که آب در آن‌ها نفوذ نمی‌کند - اگرچه رطوبت نفوذ می‌نماید، مثل ...

بابا بیخیال... اب نفوذ کنه داخلش ترکیبش عوض میشه شل میشه پس نفوذ نکرده

میدونستی تو دین نباید وسواس بخرج بدی؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خب اینم شل شده بود بعد که خشک شد سفت شد

من هر چی بگم تو یه چیزی میگی