2777
2789
عنوان

وای بیاید خبر از بهداشت دارم بهم استرس وارد کردن دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 125 پست
بهداشت تجربه نداره دنبال سرگرمی و. سابقه کار واسه خودشه من هیچ کدوم از واکسن های بچه هام رو نزدم هیچ ...

اره باید تغییر بدم فقط این واکسن چجور بزنم فردا ببرم نمیگن چرا گذاشتین فرر کردین چرا نرفتین اتاق مشاوره و نگرین بفرستن واقعا بهزیستی ابجیمو یا خودمو ما خانوادمون محتاد هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب صبر میکردی مشاور بیاد دیگه نمیخواست بکشه شما رو که نهایت چهارتا سوال میکرد تموم .... فردا برو دوباره واکسنو بزن به مامانت هم بگو 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خب صبر میکردی مشاور بیاد دیگه نمیخواست بکشه شما رو که نهایت چهارتا سوال میکرد تموم .... فردا برو دوب ...

به مامانم میگم خودش بره من دیگ نمیرم ادمای خطر ناکین وای افسردگی گرفتم میخاستن پرونده تشکیل بدن جای کار کنم کدملی بدم بیاد بالا ههه

اره باید تغییر بدم فقط این واکسن چجور بزنم فردا ببرم نمیگن چرا گذاشتین فرر کردین چرا نرفتین اتاق مشا ...

بگو خواهرم ترسید 

بگوو ممنون مشاوره نمیخواییم فقط برای واکسن اومدیم رو نده بابا اعتماد به نفس داشته باش مگه علامه هستن هر چی بگن درست باشه محکم بگو نه ممنون 

یکی دوبار تو مدرسه گیر دادن گفتم اعتقاد ندارم هزارتا بیماری هست نمیزنم. گفتم مدرسه چه ربطی به واکسن ...

خاهر هیچ جوره راه نداره واکسن نزده راه بدن مگه میشه من یدونه نزده بودم گفتن پروندت ناقص میمونه هروقت نامه اوردی بیا بزنم وابزنید خیلی دیر شده همه چی وای 

من گفتم نیازی ندارم مگه حرف گوش میدن مجبور میکنن از بیکاری نمیدانن چیکار کنن

عزیزم اونا فقط وظیفشون رو انجام دادن

اونا هم دستورالعمل دارن طبق دستورالعمل کار میکنن

مثلا بعضی اوقات اگر کسی مراجعه نگنه لهش زنگ میزنن و یا تلفنی کارشون رو راه میندازن