2777
2789
عنوان

من نسبت به شوهرم سرد شدم خانمای متاهل و بزرگسال میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست
مرسی عزیزم سعی میکنم دیگه نقطه ضعف نشون ندم،الهی که شماهم همیشه روی خوش زندگیو ببینی و صدسال کنار دخ ...

قربونت برم بخاطر دخترت قوی باش من میریزم تو خودم ولی زیاد بروز نمیدم بخصوص جلو خانوادش اصلا بروز نده اذیتت میکنه و دعوا کردین یا قهرین چون خوشحال میشن ظاهر رو حفظ کن به ذکر و قران و خدای مهربون پناه ببر انشالله بانوی دو عالم خودش شفاعت حال دلت و زندگیتو بکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که خدا هر کی که ظالمه و ظلم میکنه رو هلاک کنه

میکنه عزیزم به دخترت برس و از شیرین زبون و شیرین کاری هاش لذت ببر انقدر خودتو سرگرم کن که اصلا یادت بره شوهرت این مشکلارو داره

قربونت برم بخاطر دخترت قوی باش من میریزم تو خودم ولی زیاد بروز نمیدم بخصوص جلو خانوادش اصلا بروز نده ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده با حرفات دلمو آروم کردی الهی که خیر بیاد تو زندگیت🌺❤️

مرسی عزیزم خدا خیرت بده با حرفات دلمو آروم کردی الهی که خیر بیاد تو زندگیت🌺❤️

فدات بشم میخوای از فردا هر روز همینجا همدیگه دو تگ کنیم درد دل کنیم یا اگه دوبیکا داری یه گروه ختم قران داریم بیا .خدا خیلی بزرگ و مهربونه بسپار به خودش انشالله از فردا زندگیت روز به روز بختر میشه خودتم تلاش کن دلتو صاف کن شوهرتو ببخش و باهاش مهربون باش انشالله اونم سرش به سنگ بخوره و درست باهات رفتار کنه

الهی بمیرم شوهر من همیشه ازم طلبکاره حداشاهده خرج شکموونم با هزار منت و بدبختی میده لباس و چیزای دیگ ...

خدا نکنه بمیرم برای دلهایمان شکسته مو برای جوونی که نکردیم خوشبختی که نچشیدیم مال منم برای خورد و خوراک و هر چی بی احترامی و بددهنی میکنه خیلی وقتها دلم مرگ میخواد 

فدات بشم میخوای از فردا هر روز همینجا همدیگه دو تگ کنیم درد دل کنیم یا اگه دوبیکا داری یه گروه ختم ق ...

مرسی قربونت،روبیکا ندارم به خاطر مشغله هم اینجا دیر به دیر میام ولی اگه پیام بذاری اکثرا آخر شبا میام چک میکنم 

خدا نکنه بمیرم برای دلهایمان شکسته مو برای جوونی که نکردیم خوشبختی که نچشیدیم مال منم برای خورد و خو ...

خدا نکنه عزیزم درک میکنم واقعا سخته چقدر دلمون برای چیزای الکی و پیش پا افتاده میشکنه چقدر حسرت چیزای کوچیک رو دلمونه و عقده شده ولی ماهم خدایی داریم خودش کمکمون کنه اگه روبیکا دارید که ببرمتون گروه ختم قران روزی یه صفحه با معنی اونجا خواستیم درد دلم میکنیم خواهر

مرسی قربونت،روبیکا ندارم به خاطر مشغله هم اینجا دیر به دیر میام ولی اگه پیام بذاری اکثرا آخر شبا میا ...

باشه عزیزم هر وقت دلت خواست درد دل کنی منو تگ کن آنلاین شم میام گلم آدم وقتی با یکی زخم و درد مشترک داره بهتر حرفاشو میفهمه و حرفاش به دلش میشینه خیلیا اصلا حرفای مارو نمیفهمن چون خداروشکر شوهرای خوبی دارن

باشه عزیزم هر وقت دلت خواست درد دل کنی منو تگ کن آنلاین شم میام گلم آدم وقتی با یکی زخم و درد مشترک ...

اره واقعا خداروشکر،الهی که همه زنا یار خوب و همدل داشته باشن که به قول معروف یار خوب همه ماجراست،باشه عزیزم حتما

اره واقعا خداروشکر،الهی که همه زنا یار خوب و همدل داشته باشن که به قول معروف یار خوب همه ماجراست،باش ...

انشالله عزیزم از فردا قوی تر شو قد دو نفر قوی باش قد خودت و دختر کوچولوت که چشمای کوچیکش به توئه.امروز گریه میکردم دخترم اومد چشمامو بوس کرد نمیدونست چی بگه میگف مامان سلده .یعنی سرده اشکامو پاک کردم شرمندش شدم بلند شدم باهاش کلی بازی کردم که غصه نخوره و خوشحال شه

انشالله عزیزم از فردا قوی تر شو قد دو نفر قوی باش قد خودت و دختر کوچولوت که چشمای کوچیکش به توئه.امر ...

عزیییییییییییزم❤️❤️❤️ماشالا چه دختر بافهمی،خدا برات نگهش داره،بهت وابسته ست؟به باباش چی؟

عزیییییییییییزم❤️❤️❤️ماشالا چه دختر بافهمی،خدا برات نگهش داره،بهت وابسته ست؟به باباش چی؟

آره خیلی شدید همه ش منو صدا میزنه بدون من یه لیوان آبم نمیخوره همه ش میگه ماما .بچه ها محبت رو خوب درک میکنن هیچ وقت نترس که به کسی جز تو وابسته شه بقیه رو سرم بچرخوننش هیشکی جای مادر خوب رو نمیگیره حتی پدر 

آره خیلی شدید همه ش منو صدا میزنه بدون من یه لیوان آبم نمیخوره همه ش میگه ماما .بچه ها محبت رو خوب د ...

خدا کنه دختر منم اینطوری باشه حداقل از این بابت خیالم راحت بشه دیگه بقیه ش مهم نیست همین که دخترم منو بخواد خیلی واسم خوب میشه ولی هنوز یکسالشه نمیدونم در آینده چی میشه

خدا کنه دختر منم اینطوری باشه حداقل از این بابت خیالم راحت بشه دیگه بقیه ش مهم نیست همین که دخترم من ...

عزیزدلم مگه میشه نخواد بچه های کوچولو عاشق مامانشونن باهاش وقت بگذزون و هواشو داشته باش مهربون باش فکر کن هم سنی باهاش بیشتر جذبت میشه