2777
2789
عنوان

من نسبت به شوهرم سرد شدم خانمای متاهل و بزرگسال میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظر شما من رو یاد خانمهای مثبت پنجاه سال انداخت ، کاش یه راه حل واسه درست شدن همسرش می‌گفتین

درستشم همینه مثبت ۵۰ سال نداره برای راه حل اول باید ارامشش حفظ کنه و تلافی جویی نکنه وظایفش انجام بده وگرنه زندگی میشه لجبازی راه حلم شما مشاورین همیشه فعال نی نی سایت بگید🎈

خب تو چیکار میکنی؟چطوری رفتار میکنی؟من خیلی غمگینم این حقم نبود واسش خیلی کارا کردم

الان یه پرانول خوردم کارم شده خودخوری و استرس و اضطرابم خانواده ام خیلی سرشناس و با اصل و نصبن بعد این الکی باهاشون لج افتاده نمیذاره برم فقط هونه پدرم اونم هر بار با گریه و دعوا و بحث خدا شاهده کوفتم میکنه میرم و برمیگردم انقدر درد رو دلمه نمیدونم کدومو بگم خواهر فقط دارم میسوزم و میسازم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
الان یه پرانول خوردم کارم شده خودخوری و استرس و اضطرابم خانواده ام خیلی سرشناس و با اصل و نصبن بعد ا ...

بچه هم داری؟با بچه تهدیدت میکنه که ازت میگیرم و این حرفا؟منم خیلی استرس و اضطراب دارم یه توده تو گلوم درومده دکتر میگه بخاطر استرسه

برو ببین در مورد وظایف مرد در قبال زن چی میگن من وقتی گوش میکنم زار میزنم چون شوهر من هیچ کاری در حق ...

الهی بمیرم شوهر من همیشه ازم طلبکاره حداشاهده خرج شکموونم با هزار منت و بدبختی میده لباس و چیزای دیگه که اصلا نمیخره همه شم منت سرم میذاره هار شدی.من دختری بودم که هرچی میخواستم پدرم نه نمیگفت همیشه کارتش دستم بود الان به روزی افتادم که یه شارژ ده هزاری نمیتونم بخرم دلم از زمین و آسمون گرفته از عصری خودمو مشغول کردم که بغضم نترکه تو این تاپیک اشکم سرازیر شد

بچه هم داری؟با بچه تهدیدت میکنه که ازت میگیرم و این حرفا؟منم خیلی استرس و اضطراب دارم یه توده تو گلو ...

اره عزیزم دختره ۱۹ ماهشه ولی من با اینکه دلم اشوبه همیشه میگم بچه رو نمیخوام با اینکه نفسم به نفسش بنده

اره عزیزم دختره ۱۹ ماهشه ولی من با اینکه دلم اشوبه همیشه میگم بچه رو نمیخوام با اینکه نفسم به نفسش ب ...

منم بچه م دختره،خیلی سخته مادر باشی انگار دست و پاتو به زنجیر بستن نمیتونی تکون بخوری

دست اینجور آدما نبابد نقطه ضعف بدی انشالله زندگیت روبراه شه به حق این شب عزیز و ماه رجب ولی خدای نکرده اگه بخوای طلاقم بگیری دختر تا ۷ سال مال مادره بعد اونم دادگاه از خودش میپرسه میخواد کحا باشه

منم بچه م دختره،خیلی سخته مادر باشی انگار دست و پاتو به زنجیر بستن نمیتونی تکون بخوری

انشالله خدا جوابشون رو بده من گاهی انقدر حالم بد میشه از دست خودش و خانوادش مرز سکته رو میرم 

شما هم بچه داری ؟

اره عزیزم اینجور آدما کم کم خودشون رو نشون میدن اول اصرار دارن بچه دار شی بعد خود شغالشونو نشون میدن تو بارداری انقدر عزابم داد که خدا میدونه خدا منو ببخشه بارها خواستم سقط کنم ولی فرشته کوچولوم دلش میخواست به دنیا بیاد

دست اینجور آدما نبابد نقطه ضعف بدی انشالله زندگیت روبراه شه به حق این شب عزیز و ماه رجب ولی خدای نکر ...

مرسی عزیزم سعی میکنم دیگه نقطه ضعف نشون ندم،الهی که شماهم همیشه روی خوش زندگیو ببینی و صدسال کنار دختر گلت باشی