2777
2789
عنوان

دخترم عاشق پوست ماهیه ضرر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاوی چربی بوده و سبب افزایش وزن و چاقی می شه و چون در معرض آلودگی های محیطی قرار داره سرشار از نیترات است که برای سلامت کلیه ها خوب نیست، و اگر فلس های ماهی به خوبی پاک نشن ممکنه پس از خوردن اونها مشکلات گوارشی و سو هاضمه هم بوجود بیاد

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

منم خودم خیلی دوست دارم .ولی قبلا شنیده بودم که موی بدن رو زیاد میکنه ، ولی من که چیزی ندیدم

اون پوست مرغه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مگه شما با پولک درست میکنید؟😑

ببا اجازتون ما هیچوقت ماهی نمیخوریم زورمون نمیکشه به ماهی 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

منم دوست دارم چرا ضرر داشته باشه ؟

نمیدونم 

خیلیا میگن ضرر داره 

شوهرم میگه بزار بخوره چیزیش نمیشه 

خودم میترسم بد باشه آخه ۴ سالشه

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

ببا اجازتون ما هیچوقت ماهی نمیخوریم زورمون نمیکشه به ماهی

ما ام زیاد نمیخوریم علاقه نداریم ولی اگه بخوریم پولک هاشو کلا میکنیم

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️