2777
2789
عنوان

دخترم عاشق پوست ماهیه ضرر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 49 پست
منم خودم خیلی دوست دارم .ولی قبلا شنیده بودم که موی بدن رو زیاد میکنه ، ولی من که چیزی ندیدم

دختر من عاشقه 

حتی بیشتر از خود ماهی

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

ما ام زیاد نمیخوریم علاقه نداریم ولی اگه بخوریم پولک هاشو کلا میکنیم

من تاحالا پاک کردن ماهیو ندیدم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما پرورش ماهی داریم بابام میگه هیچوقت پوست ماهی پرورشی رو نخورید کثیف تر ازش نیست

مآهی دریا چی‌؟

آخه ما فقط ماهی شیر میگیریم ب خاطر این ک تیغ نداره 

نمیدونم خیلیا میگن ضرر داره شوهرم میگه بزار بخوره چیزیش نمیشه خودم میترسم بد باشه آخه ۴ سالشه

آها 

من ماهی سالمون میخورم 

خیلی ماهی تمیزیه 

شنیدم تو حوض کوچیک نباید پرورشش داد به خاطر ی باکتری که رشد می‌کنه وگرنه مشکل نداره 

ماهی دریام که اینقدر گروون شده وسع ما نمی‌رسه 

ماهی آزاد پرورشی هم نمی‌خوریم پوست اون خوشمزه نیست

آها من ماهی سالمون میخورم خیلی ماهی تمیزیه شنیدم تو حوض کوچیک نباید پرورشش داد به خاطر ی باکتری که ر ...

اره گرونه لعنتی ولی خوشمزس 🥲

همسر من جنوبیه باید ماهی بخوره 😂😂

من شمالی ام ماهی جنوب یخ زده میارن اینجا ماهی شمال خیلی گرونه اصن نمیشه خرید

وای شمال و ماهی سفیدش🤤🤤🤤

منم جنوب نیستم ،شوهرم فامیل و خواهر برادراش جنوبن میارن برامون ماهی تازه دریا

اشتباه خوندین من پدرم صیاده از بچگی می‌خوردیم و اینکه شما تمام خواص ماهیو میگیرین پوستشم ک میگین ضرر ...

عزیزم اینکه شما از بچگی پوست ماهی خوردین دلیل ایمن و بی خطر بودنش نیست.

پوست ماهی مثل خیلی چیزای دیگه شمشیر دو لبه است. میتونه یه سری خاصیت داشته باشه ولی از اونطرف میتونه مضرات زیادی هم داشته باشه. ممکنه الوده به قارچ یا سموم دیگه و فلزات سنگین باشه. در هر صورت به نظر من نخوردنش بهتره

نوش جان ماهی سفید که خیلی خیلی گرون شده 😑

اره من اومدم شمال خریدم خیلی گرونه و پر از تیغه

اما طعمش محشرههههه