2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ازم دزدی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 109 پست
وای وای گل گفتیبرکه اب راکدی هست پر قورباغهگندم هم خیلی بده نبات هم از اون بدتراسم های بچه های همکار ...

اولین با همچین اسمایی میشنوم لبخند ب نطرم قشنگ اومد

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برکه قشنگه

من ابدا نمیپسندم

دریا باز خوبه چون جریان داره برکه چی😕اسم روی شخصیت اثر داره.

برکه اب راکد جلبک بسته هست پر از حشره و قورباغه ...واقعا مناسب یک بچه نیست

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
بازم معلوم نیست ، چون آدم تا دقیقه نود که هنوز شناسنامه نگرفته دنبال اسم میگرده برای بچه . هر لحظه م ...

توی دهه هفتاد و ماقبلش تو هر فامیل از هر اسم ده تا بود😂 الان نمیدونم چرا همه دنبال اسم تک می‌گردند 

من از اسمایی مثل آندیا،آریسا،آرمیس،پارمیس بدم میاد

منممممم

پانیذ ماندانا مارال ساناز اتیسا ارتینا ایسان و....

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
توی دهه هفتاد و ماقبلش تو هر فامیل از هر اسم ده تا بود😂 الان نمیدونم چرا همه دنبال اسم تک می‌گردند

آره ، کلا فقط خواهر و برادرا اسمشون با هم فرق میکرد ، بقیه همه شبیه هم 😁😁😁😁

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

وای خیلی بده این اتفاق برام افتاده. البته الان همسرم جونش در بیاد اسم انتخابیمونو به کسی نمیگه🤣🤣یبار فقط گفته بود منم عصبی شدم گفتم چرا گفتییییی. گفت بخدا قسم جون تورو دادن نتونستم نگم

یه تعلیقی سیاسی🤕