2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ازم دزدی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 109 پست
عزیرم غصه نخور هانا خیلی قشنگتره. بزار هرچی میگه بگه توام کم نیار بهش بگو اره درسته 🤣🤣

آره منم هیچی نمیگم ولی چون اون اسم هم دوست داشتم مدام میگم نکنه اون بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا برا شماها اسمه ، برای منو چی میگین؟من وقتی عقد بودم از یه ست حلقه توی یه طلافروشی خیلی خوشم اوم ...

خدا زات ادم حسود از رو زمین ورداره

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
وای وای گل گفتیبرکه اب راکدی هست پر قورباغهگندم هم خیلی بده نبات هم از اون بدتراسم های بچه های همکار ...

لبخند😓

کعبه😶

شورش رو در اوردن مثلا میخان بگن خیلی خاصه!

خیلی زود هم از مد میوفته وقدیمی میشه

مثل اسمه های قدیمی  : شکوفته شکوه شاداب بهار عکسی و...

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
نه عزیزم میخواست بزاذه نبات منم گفتم میزارم نهالبعد گذاشت نهال

بازم معلوم نیست ، چون آدم تا دقیقه نود که هنوز شناسنامه نگرفته دنبال اسم میگرده برای بچه . هر لحظه ممکنه از یه اسم دیگه خوشش بیاد . کلا به نظرم اسم چیز اختصاصی نیست که کسی بگه فلان اسم مال بچه من کسی نذاره 

من دختر خودم که به دنیا اومد ، دو سه ماه بعدش پسر عموم بچه اش به دنیا اومد ، خانومش گفت از اسم دخترت خوشم اومده منم همین رو میذارم روی دخترم . منم گفتم مبارکه . خیلی حساس نباش روی این چیزا ، اینجوری فقط خودت اذیت میشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
لبخند😓کعبه😶شورش رو در اوردن مثلا میخان بگن خیلی خاصه!خیلی زود هم از مد میوفته وقدیمی میشهمثل اسمه ...

من از اسمایی مثل آندیا،آریسا،آرمیس،پارمیس بدم میاد

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁