2777
2789
عنوان

جاریم پسر دار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 84 پست

عزیزم اصلا مهم نیست بخداا . ول کن  دلتم نشکنه .  اینا یه مشت ادمی هستن که از زن بودن خودشون بیزارن. اینا از خودشونم بدشون میاد .. پس تو درگیر این بازی های خرافی و قدیمی نشو..  به دختر برس . بخودت برس . و شاد باش. به تخ.متم نباشه.  دختر خیلی بهتره. تمرکزت بزار خوب تربیتش کن. چند سال دیگه به حرفم میرسه. دختر گل بهشته. خدایا به منم یه دختر سالم و گل بدع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا اینا کی تموم میشه کشورهای دیگه پیشرفت میکنن بعد کشور ما مردمش هنوز دختر پسر میکنن من نمیگم پس ...

اره کاش انقد سخت نمی‌گرفتند انقد پسر پسر کردن ک حد نداره اولش مهم نبود منم خیلی ذوق کردم ولی دیگ آخرش ناراحت شدم 

خیلی. ساده اسی جاری من چهار تا دختر داره یه جوری پز دخترا شو به همه میده جلو همه ازشون تعریف می‌کنه همه دوست دارن خونشون پر دختر باشه اونوقت تو....

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من ی دختر دارم

روزی یکی از فامیل شوهر بهم گفت خدا دلتو با پسر شاد کنه،مادر شوهرم نه گذاشت نه برداشت در جوابش گفت عروسم با همین دختر دلش شاده

امیدوارم دلت با دخترت شاد باشه اسی و خواست دلت با خواست خدا یکی باشه 

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

ولی شایدم شما اینطور فکرمیکنی. من پسر دارم الان دختر باردارم. مادرشوهرم از اول سر این یکی میگفت ان شاءالله دختر باشه. به خاطر خوشحالی من میگفت چون از دخترشون نوه دختر دارن. شوهر من تک پسره. اگه برعکس بود و بچه اولم دختر بود و الان میگفت کاش پسر باشه من کلی فکر و خیال میکردم که وااای اینا پسرشون تک پسره و حالا پسر میخوان. اگه باز دختر بشه چیکار کنم.... درصورتی که واقعا اصلا براشون مهم نیست. خیلی فکرو خیال ها رو خودمون درست میکنیم یا حداقل الکی بزرگ میکنیم. 

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
ای بابا. ایکاش بزرگترا‌ یکم بیشتر‌حواسشون بود. جوری‌رفتار میکردن ک این حسا کم بشه. دیگرانم کم کم متو ...

من. اولش مهم نبود واسم ولی انقد گفتن و گفتن ک ناراحت شدم همه هم فهمیدن حالا میگن حسوده