2777
2789
عنوان

جاریم پسر دار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسکه بیشعورن ،چه فرقی داره اخه،من جاریم دختر دار شده رفتم واسش کادو انقد لباس خوشگل گرفتم انقد ذوقشو ...

منم دختر جاریمو دوس داشتم. اما خودش جوری‌رفتار کرد مادرشوهرم گف وااای این چرا‌اینجوری‌میکنه انگار دختر داره فکر می‌کنه بقیه باید حلواحلواش کنن بذارن روسرشون 

دوس داشتم دخترشو بیارم بازی کنم باهاش با بچم

parasoo1989@

بابا بهتر بخدا،باور کن خونواده شوهر دوست داشتن حالیشون نیست بهتر بزار بچه اونو نوه حساب کنن،خیری ازشون به عروس و بچه ش نمیرسه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

مادر شوهر من همه نوه هاش پسرن من دختر آوردم همه ذوق کردن پیش منم میگه یه موی گندیده دخترم رو به صدتا از اونا نمیدم 😁

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من دخترامو رو چشمم می‌ذارم ولی اذییت شدم

دختر و پسر مهم نیست همین که سالم هست کافیه اینقدر آدم هست در حسرت بچه حالا به قول دوستان پادشاهی کدوم مملکت و بهش دادن والا من هم پسر دارم ولی برام مهم نیست همین که سالمه برام کافیه دوره این چیزها تمام شده فقط اندک آدم کوته فکری هستن که پسر دار شدن رو مایه افتخار میدونن برو با دخترت عشق کن

از خودتون شروع کنین و اهمیتی به این رفتارها ندین

حالا تا سالهاااا هرکس هرکاری کنه شما فکر میکنین چون اون پسر داره این کارو کردن خودتون و دخترتون اذیت میشید

بیشتر عاشق دختر و زندگیتون باشید خیر و صلاح هرکس رو خدا میدونه خاست خدا بوده خدا انشالله برای همه بچه ها خیر بخواد 

من. اولش مهم نبود واسم ولی انقد گفتن و گفتن ک ناراحت شدم همه هم فهمیدن حالا میگن حسوده

نه دیگه نکن. خراب نکن خودتو . لبخند رولب داشته باش همش. بچه رو بغل‌کردی ناز کن بالبخند . مهربونی. ک بقیه حس‌بدتو نگیرن 

parasoo1989@

من چی بگم ۱۰ ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشم الان جاریم بارداره، چه حرفها که نمیشنوم ولی بازم هرچه خدا بخواد همون میشه

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
من دخترامو رو چشمم می‌ذارم ولی اذییت شدم

اسی برو ای وی اف کن حالا که خیلی دوست داری

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...