2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه یکی از دختر خاله هام رفت یاد گرفت الان داخل ی کلینیک تو سعادت اباد تهران کار میکنه درامدش خیلی با ...

عزیزم مدرک دخترخالت چیه

اینجا مدرک فنی میده 

کاربر ماساژ دوتا تکنیک درمانی و ریلکسی یاد میده 

بنطرت خوبه میگن این دوتا کاربردی ترینه و اینکه میگن دست ادم درد میگیره راسته

نه یکی از دختر خاله هام رفت یاد گرفت الان داخل ی کلینیک تو سعادت اباد تهران کار میکنه درامدش خیلی با ...

عزیز دلم میشه جوابمو بدی ☹️☹️☹️

پس میگی می ارزه هزینه کنم 

هزینه دوره ۹ملیونه 

بعد یچیزی خونه دختر خالت کجاس ک میره کلینیک سعادت اباد میگم یعنی پول اسنپ ادم باید بده هعی 

بعد من ی بچه ۴ ۵ ساله هم دارم اونو نمیدونم چیکارش کنم 

🤧

بعد یچیزی خونه دختر خالت کجاس ک میره کلینیک سعادت اباد میگم یعنی پول اسنپ ادم باید بده هعی بعد من ی ...

دختر خالم پیش خواهرش یعنی دختر خاله بزرگم زندگی میکنه، خونه دختر خاله بزرگم نیاورانه

از مسیرای تهران سردر نمیارم ک چقدر این دوتا جا باهم فاصله دارن ولی از اونجایی ک دختر خالم خیلی تجملاتیه و فکر میکنه پرنسسه همیشه با اسنپ میره همه جا

دختر خالم پیش خواهرش یعنی دختر خاله بزرگم زندگی میکنه، خونه دختر خاله بزرگم نیاورانهاز مسیرای تهران ...

الان ک دیگ درامد داره ک دیگ هیچی پس هیچکسو لابد ادم حساب نمیکنع😆😁