جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خونواده منم خیلی بهش ریدن حتی خودم خیلی ریدم اما ادم نمیشع نمیدونم چرا
منم کالان خفه شده و چیزی نمیگه چون مهریمو همون اول تو محضر ازش گرفتم قرار بود بعد ازدواج ی خونه بنام خودم بخره ک تقریبا 4ماه قبل با پول طلاهایی ک برام خریده بود تو شهر خودم بنام خودم خونه خریدم برا همین دیگه چیزی نمیگه
منم خریدم عشقم حق به حق دار رسید از همینه میسوزن منم کلی طلا داشتم فروختم ۶ دونگ به ناممه انقدر حرصی ...
مبارکت باشه عزیزم خوشحالم برات. ن عزیزم بچه ندارم ازش و نمیخامم من این ازدواج دوممه از زندگیه اولم یکی دارم اما از این بخاطره خسیسیاش و ی سری اخلاقاش ن خواستم و ن میخوام
قربونت برم من خوشحالم که همچین شیر زنی مثل تو وجود داره. البته همه خانوما شیر زنن.عه عزیزدلم خدا نگه ...
قربونت زنده باشی ن دنبال بچه با این نبودم چون از ثانیه اول فهمیدم خسیسه و ب اون بچه رسیدگی نخواهد شد دوتا از زندگیه اولش بچه داره کبزرگن اگه میخاس بذهمون بدبختا رسیدگی میکرد ن اینکه با اینکه سه تا خونه و مغازه داره حاضر نیس بهشون چیزی بده منم تصمیم گرفتم از همون اول فقط باهاش زندگی کنم اما ی بچه رو بدبخت نکنم
سلامت باشی گلم.ای بابا اینا به جای اینکه خودشونو ثابت کنن هر روز تازه روی واقعیشونو بیشتر نشون میدن ...
همچنین گلم اره خودم ک متوجه شدم همون اوایل بماند ک جاریمم بهم گفت این چطور آدمیه حتی بعداز یکسال خواهرشم بهم گفت البته من خودمو اینو اون موقع بهتر از پدر مادرش حتی شناخته بودم من دیگه هم اینکه قلقش دستم اومده هم اینکه دیگه حریفم نمیشه