2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط باید ی بار قاطع باهاش برخورد کنن تا بفهمه بی کس و کار ک نیستی خواهرجان منم تو شهر غریب اگه میخو ...

خونواده منم خیلی بهش ریدن حتی خودم خیلی ریدم اما ادم نمیشع نمیدونم چرا

خونواده منم خیلی بهش ریدن حتی خودم خیلی ریدم اما ادم نمیشع نمیدونم چرا

منم ک‌الان خفه شده و چیزی نمیگه چون مهریمو همون اول تو محضر ازش گرفتم قرار بود بعد ازدواج ی خونه بنام خودم بخره ک تقریبا 4ماه قبل با پول طلاهایی ک برام خریده بود تو شهر خودم بنام خودم خونه خریدم برا همین دیگه چیزی نمیگه 

منم ک‌الان خفه شده و چیزی نمیگه چون مهریمو همون اول تو محضر ازش گرفتم قرار بود بعد ازدواج ی خونه بنا ...

ایولا دمت گرم حق به حق دار رسید مبارکت باشع عزیزم‌چشم حسودات کور.

پس چرا مال من خفه نمیشه؟؟؟ روز به روزم زبون گوهش دراز تره و فقط تو سرش میزنه واسه خونوادش

فداتشم عزیزم ممنون ایشالا قسمت خودت بشه .عزیزم بچه دارین یا ن

منم خریدم عشقم حق به حق دار رسید از همینه میسوزن منم کلی طلا داشتم فروختم ۶ دونگ به ناممه انقدر حرصی و فشارین که نگم برات. 

بچه نه با این عن اقا اخه؟ تو بچه داری؟؟

منم خریدم عشقم حق به حق دار رسید از همینه میسوزن منم کلی طلا داشتم فروختم ۶ دونگ به ناممه انقدر حرصی ...

مبارکت باشه عزیزم خوشحالم برات. ن عزیزم بچه ندارم ازش و نمیخامم من این ازدواج دوممه از زندگیه اولم یکی دارم اما از این بخاطره خسیسیاش و ی سری اخلاقاش ن خواستم و ن میخوام

مبارکت باشه عزیزم خوشحالم برات. ن عزیزم بچه ندارم ازش و نمیخامم من این ازدواج دوممه از زندگیه اولم ی ...

قربونت برم من خوشحالم که همچین شیر زنی مثل تو وجود داره. البته همه خانوما شیر زنن.

عه عزیزدلم خدا نگهش داره عزیزتو واست.

خوب کاری میکنی بچه اوردن با این حیوونا محض غلطه مخصوصا خساست که ادمو پیر میکنه

قربونت برم من خوشحالم که همچین شیر زنی مثل تو وجود داره. البته همه خانوما شیر زنن.عه عزیزدلم خدا نگه ...

قربونت زنده باشی  ن دنبال بچه با این نبودم چون از ثانیه اول فهمیدم خسیسه و ب اون بچه رسیدگی نخواهد شد دوتا از زندگیه اولش بچه داره ک‌بزرگن اگه میخاس بذهمون بدبختا رسیدگی میکرد ن اینکه با اینکه سه تا خونه و مغازه داره حاضر نیس بهشون چیزی بده منم تصمیم گرفتم از همون اول فقط باهاش زندگی کنم اما ی بچه رو بدبخت نکنم

قربونت زنده باشی ن دنبال بچه با این نبودم چون از ثانیه اول فهمیدم خسیسه و ب اون بچه رسیدگی نخواهد ش ...

سلامت باشی گلم.ای بابا اینا به جای اینکه خودشونو ثابت کنن هر روز تازه روی واقعیشونو بیشتر نشون میدن که بازم خداروشکر اول کار متوجه شدی.

سلامت باشی گلم.ای بابا اینا به جای اینکه خودشونو ثابت کنن هر روز تازه روی واقعیشونو بیشتر نشون میدن ...

همچنین گلم اره خودم ک متوجه شدم همون اوایل بماند ک جاریمم بهم گفت این چطور آدمیه حتی بعداز یکسال خواهرشم بهم گفت البته من خودمو اینو اون موقع بهتر از پدر مادرش حتی شناخته بودم من دیگه هم اینکه قلقش دستم اومده هم اینکه دیگه حریفم نمیشه