2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم من سالهاست ک متاهلم خیلی وقته

خب این راهکارتونو عملی هم کردین؟یعنی به خونوادت گفتی رفتارای شوهرتو؟

خونواده من میگن مردا همینن زن باید بسازه واسه همین منم دعواهای مهم و حساس رو بهشون نمیگم الکی هارو گزارش میکنم😁

انگار پدر مادرا ریدن بهشون ک انقد زورشون میاد تا چیزی میشه گوهه اونا رو نوشخوار میکنن

باید خونوادم بهش ارزش نمیدادن مثل ننه بابای خودش ک واسه عروس و دوماد تخم مرغ آبپز میزاره

افرین قشنگو به جا بود حرفت بدم ریدن براشون

منم چند ساله قبل با شوهرم بحثم شد یهو ب مامان بابام فحش داد گفتم صب کن کاری کنم ب گوه خوردن بیفتی گفتم حتی ازت جدا میشم چون مامان بابام خط قرمزم هستن بعد مدتی بهشون گفتم طوریکه هرچی میگف میخام ب مامانت روز مادرو تبریک بگم گفتم مامان بابای من حتی نمی‌خوان صدای تو رو بشنون حالا آدم شده خونه مامان بابام چن ساله ک نمیبرمش خودم میرم خودمم برمیگردم

خب این راهکارتونو عملی هم کردین؟یعنی به خونوادت گفتی رفتارای شوهرتو؟خونواده من میگن مردا همینن زن با ...

ن منم گفتم و الان چند ساله دهنشو بسته حتی خونه پدر مادرم نمیبرمش خودم میرم چن روز می مونم و خودمم برمیگردم ازشونم خیلی دورم  همون موقع بهش گفتم کسی ک اسم پدر مادرم و بیاره و فحش بده نجسته نمیزارم پاشو رو فرش خونه پدرم بذاره

ن منم گفتم و الان چند ساله دهنشو بسته حتی خونه پدر مادرم نمیبرمش خودم میرم چن روز می مونم و خودمم بر ...

مال من یه موجودیه دومی نداره به همین شب عزیزقسم مامانش یه بلاهایی با مظلوم نمائی سرم اورده اول ازدواج تو ۶ماه ۷کیلو کم کردم ولی جرات اعتراض نداشتم چون اسم مامانشو بیاری باید دنبالش علیه السلام بزاری وگرنه گازت میگیره

اونقت مامان بابای من کمتر از گل بهش نگفتن ببینی چیا میگه بهشون

مال من یه موجودیه دومی نداره به همین شب عزیزقسم مامانش یه بلاهایی با مظلوم نمائی سرم اورده اول ازدوا ...

فقط باید ی بار قاطع باهاش برخورد کنن تا بفهمه بی کس و کار ک نیستی خواهرجان  منم تو شهر غریب اگه میخواستم چیزی نگم هر روز ی بامبولی بود من 2سال هیچی نمیگفتم اما بعداز اینکه ی سر کارا داشتم ک انجام دادم و خیالم راحت شد بهشون گفتم اونام طوری بهش ریدن ک اصن فکرشو نمی‌کرد حالا آدم شده و هیچی دیگه نمیگه

منم چند ساله قبل با شوهرم بحثم شد یهو ب مامان بابام فحش داد گفتم صب کن کاری کنم ب گوه خوردن بیفتی گف ...

خوبش کردی افرین بهت.

منم عارم میشه ببرمش خونه مامان بابام خودم تنها میرمو برمیگردم مایه خجالت و ابروریزیه

فقط باید ی بار قاطع باهاش برخورد کنن تا بفهمه بی کس و کار ک نیستی خواهرجان منم تو شهر غریب اگه میخو ...

خوش بحالت من غریبم ولی ۱۵ساله فقط دارم میسوزم خونوادمم. میدونن این چه موجودیه ولی وحشتناک از طلاق و این داستانها فرارین واسه همین پاپیچم نمیشن که شوهرت اله و بله فقط میگن زن باید صبور باشه

خوبش کردی افرین بهت.منم عارم میشه ببرمش خونه مامان بابام خودم تنها میرمو برمیگردم مایه خجالت و ابرور ...

من میگم چن ساله اصن نمیبرمش مامان بابام خیلی ازم دورن و ی شهر دیگه هستن خودم میرم دو سه هفته می مونم بعد بس ک زنگ میزنه زودتر بیا دیگه تنهام و دلم تنگ شده برمی‌گردم البته ن برا حرفاش اما بعد تقریبا سه هفته برمیگردم