2777
2789
تروخدا دعا کن آروم شم شهر غریب تک و تنهام میون این همه آدم که هرچقدر هم محبت کنی نمیفمن

منم امروز چون بخاطر مریضیم محبتام یه مدت قطع شده بود، یه عده طلبکارم بودن.. منم جواب محبتامو از خدا میخوام و دیگه شناختمشون برای اینکه دوسم داشته باشن خودمو جر نمیدم که اینقد آسیب ببینم

درسته

درد و دل کردن با دیگران جز اینکه بروز رسانییش کنی تو ذهنت و یادآوری میشه برات، هیچ سودی هم نداره حتی ضرر هم داره تو آینده، طرف شنونده هم هیچ کاری نمیتونه برات انجام بده جز اینکه نقطه ضعف تو یاد بگیره که با چی حالت خوب میشه با چی بد ی روز ی جا علیه ات استفاده میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی ک باهاش چت یا درد و دل میکنی تاحالا نصیحتت کرده ک بچسب ب شوهرت و منو ول کن..یا نه اونم دوس داره ...

من ی مدت با کسی دوست بودم،همیشه بهش می گفتم بچسب به زندگی و خانواده ات بچه هات،ن فقط برای اون ،هرکی می شناسه منو همیشه راهکار خوب و درست و نسبت به شرایط زندگی ک داره ارائه کردم 

درد و دل کردن با دیگران جز اینکه بروز رسانییش کنی تو ذهنت و یادآوری میشه برات، هیچ سودی هم نداره حتی ...

اره درسته اینم حرفیه 👌🏻

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

من ی مدت با کسی دوست بودم،همیشه بهش می گفتم بچسب به زندگی و خانواده ات بچه هات،ن فقط برای اون ،هرکی ...

فقط گفتن ب طرف کافی نیست.. اگ واقعا برات مهم میبوده باید ازش فاصله میگرفتی و دیگ جواب نمیدادی..حتی ب دروغ تهدید میکردی ک میری ب شوهرش میگی ک یکم بترسه و دس برداره از خیانت‌.. نه این ک هم باهاش ادامه بدی هم بگی برو بچسب ب شوهرت.. این نه دلسوزیه نه راهکاره مناسب

متاسفانه باید بگم خود شما بیشتر مقصر بودی

من کیفم که کوک باشه این کا را و نمیکنم نهایتا ی ذره بخندم و صحبت کنم

من دیگه حرفی ندارم. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
فقط گفتن ب طرف کافی نیست.. اگ واقعا برات مهم میبوده باید ازش فاصله میگرفتی و دیگ جواب نمیدادی..حتی ب ...

دیگه چقدر فاصله !؟ اولا :چرا شما ندانسته و نشناخته داری  قضاوت میکنی!!! ؟ دوما : وقتی طرف ن با حرف نه با کم محلی بیخیال نمیشه ! هی زنگ وپیام! دیگه از این بالاتر جواب تماس شو ندی و خطشم مسدود کردم بازم بیخیال نمیشد !!میومد دره خونمون زنگ آیفون و میزد : بازم جواب نمیدادم!!!مثلا به دروغ ی چی سرهم میکرد: به خنواده اش میگفت : اون بیچاره ها رو آواره میکرد تو خیابون ،با مادرش و بچه هاش میومدن روبروی  پنجره اتاقم می نشستن هی با سنگ میزدن به شیشه اسمم و صدا میزدن که مثلا تو رودرواسی بمونم جواب گوشی شو بدم ؛دیگه آخرش قاطی میکردم براشون فلکه رو باز میکردم روشون، بسه دیگه چقدر آویزون بازی !!!!!!

شما هم یه لطفی کن وقتی اطلاعی نداری!؟  کسی رو قضاوت نکن.ممنون

فقط گفتن ب طرف کافی نیست.. اگ واقعا برات مهم میبوده باید ازش فاصله میگرفتی و دیگ جواب نمیدادی..حتی ب ...

بعدشم اون شخص آقا بوده !!!! واسه خودت میبری و میدوزی !!؟ و اینکه چقدر راحت واژه ی :خیانت رو ب زبون میاری !!!؟؟؟

دیگه چقدر فاصله !؟ اولا :چرا شما ندانسته و نشناخته داری قضاوت میکنی!!! ؟ دوما : وقتی طرف ن با حرف ن ...

من قضاوت نکردم... سوالم از اون خانوم راجب جنس مخالفی بود ک باهاش رابطه داش..شمام اومدی اونو ریپ زدی فک کردم شمام با جنس مخالف تو رابطه بودی ک اونو ریپ زدی..و این که این همه ناراحتی و عصبی شدن نداش ب نظرم..

در هر صورت موفق باشین

این دیگه چه دل گرفتنیه😅

ببین عزیزم دلت گرفت فقط سعی کن بزنی بیرون😅 یک بار امتحان کن،یه چیز کوچولو مثلا مثل لاک یا جوراب یه همچین چیزی هم بخر ،اثرشو تو روحیه بعدش میبینی