2777
2789
عنوان

باورتون میشه نه میلیون صد رفتین هایپر مارکت فقط چرت پرت خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4391 بازدید | 141 پست
خیلی از ارگان ها دارن اوناهم دارن

تو ارگانهای دولتی ،هیچ ارگانی مثل اونا نیستن عزیزم .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
ازین خبرا تو هیچ ارگانی نیست حالا من این تعریف هارو از؟شرکت نفت و گاز شنیدم ک شما الان امسرت مدیرعام ...

شما میدونی شرکت شخصی چیه ؟ گلم شما درست میگی حوصله بحث ندارم اصلا ازاین خبرا نیست ما ماهی دوتومن حقوق میگیرم با۵۰۰ تومنش همه چی میخریم بقیش هم پس انداز وطلا راضی شدی گلم فقط حسود نباشیم هرکسی خداب وسعت دلش بهش میده یاحق

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بن کارت نظامیها به ازای هر نفر از اعضای خونواده ۳۶۰ هزار تومنه یعنی یه خونواده سه نفره یک میلیون و ه ...

نه عزیزم اون جداس .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
تو ارگانهای دولتی ،هیچ ارگانی مثل اونا نیستن عزیزم .

اشتباه میکنی این مدلی هم نیست ما خودمون نظامی نیستیم ولی دوست و رفیق زیاد داریم نظامی 

اگر هم اون مدلی بگیرن حقشونه جونشونو وسط میزارن امنیت کشور رو تامین میکنن یه عملیات میرن معلوم نیست زنده یا سالم برگردن 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چه عالی.خودت شمالی یا مسافرت میری میخری.ببخشید تو را خدا هی سوال میکنم.میخوام ازت یاد بگیرم.من ه ...

اوهوم گلم باعث افتخار هستش باهاتون دوست بشم.هدف منم از گفتن اینا همین بودش که سبک زندگی سالم یاد هم بدیم تا از خیلی بیماریها که الان خانومها درگیرش هستن دور باشیم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بن کارت اونا مبلغش کمه پدرشوهرم میگیره سه نفرن حدود یک میلیون میشه

اون جداس که مال ارتشیا است و باز نشسته ها . یک کارتاهایی دارن که روش نوشته هدیه کارت اونا هی شارژ میشه براشون

درسته.شما خودتون شاغلین؟ یه کاری هم واسه من جور کن درراه خدا🙃

من رشتم با شوهرم متفاوته پرستاری خوندم .اگه واقعا دنبال کاری مدارکت واسم بفرست درخواستت قبول میکنم اونجا بفرست 

شما میدونی شرکت شخصی چیه ؟ گلم شما درست میگی حوصله بحث ندارم اصلا ازاین خبرا نیست ما ماهی دوتومن حقو ...

حسودی کنم؟ اونم ب شما ک نمیشناسم؟ راضی بشم؟ مگه من اصلا میشناسمت 😂😂😂خیلی خوبی 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا اینجوریه که شهر به شهر، فروشگاه به فروشگاه و مغازه به مغازه قیمتا فرق دارن. من وقتی از فروشگاه محل خرید می‌کنم یک و پونصد تا دو تومن میشه؛ ولی وقتی از مغازه‌ی کوچیکتری که چند قدم باهاش فاصله داره جنسای مورد نظرم رو میخرم این هزینه میشه هشتصد نهصد و نهایتا یه تومن. محله‌های بالاتر برم هم کم کم همه چی گرونتر میشه. 

واسه بچه هم چهار تا خوراکی میگیری میشه چهارصد تومن🚶

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024         غرفه‌ی ما در با سلام: https://basalam.com/shopkinz

نه عزیزم اون جداس .

منم گاهی از اتکا خرید میکنم.همون کارت حکمتی که دست نظامیهاست اگه منظورتون باشه همین مبلغی هستش که گفتم گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲