2777
2789
منم امشب دلم گرفته تو این شب آرزوها آرزوی مرگ دارم خستم کم آوردم دعا کنید تموم بشه توان ندارم

تحمل کن عزیزدل همه مون روز و شبای داغونی داشتیم باورت میشه یه روزی هیچ مشکلی نداشتم و الکی ناسپاس و حال خراب بودم الان که هزار و یک درد دارم ،حال دلم خوبه.. ولی واقعا همین دردا منو محکم تر کرد امروز یه نفر توی جمع چیزی بهم گفت که اگه یک سال قبل بود حتما گریه میکردم و افسرده میشدم ولی بس که درد کشیدم انقد محکم شده بودم که با خنده جوابشو دادم درحالی که بقیه اشک شون دراومده بود..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تحمل کن عزیزدل همه مون روز و شبای داغونی داشتیم باورت میشه یه روزی هیچ مشکلی نداشتم و الکی ناسپاس و ...

من از همه ضربه خوردم بدترین بلاها سرم اومد کاش بمیرم با این سن شدم پیرزن حقم نیس بخدا حتی کسیو ندارم دردمو بگم 

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید  

منم امشب دلم گرفته تو این شب آرزوها آرزوی مرگ دارم خستم کم آوردم دعا کنید تموم بشه توان ندارم

این چه حرفیه عزیزم 

انشالله زندگی بر وفق مراد پیش بره

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

اونی ک باهاش چت یا درد و دل میکنی تاحالا نصیحتت کرده ک بچسب ب شوهرت و منو ول کن..یا نه اونم دوس داره ...

چت از سر عادته بیشتر از خوبی چطوری روزت چطور بود فردا میای دانشگاه اینا نیست اون بنده خدا میگه شده ۱۰ سال ۲۰ سال هم بگذره فقط امید داره بهم برگردیم دوباره چی بگه دیگه 

کاش تو اینجا بودی 💔

من از همه ضربه خوردم بدترین بلاها سرم اومد کاش بمیرم با این سن شدم پیرزن حقم نیس بخدا حتی کسیو ندارم ...

خدا نکنه عزیزم منم خب ضربه زیاد خوردم همین باعث جمع گریز شدنم شد آدما رو الک کن الکی ها بریزن ان شاءالله بهتر میشی

دوره ای نیست ک بتونی با کسی درد و دل کنی ،وقتی دلت بگیره هیچ کی جز خودت نمیتونه حالتو خوب کنه ،چون ف ...

درسته

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

خدا نکنه عزیزم منم خب ضربه زیاد خوردم همین باعث جمع گریز شدنم شد آدما رو الک کن الکی ها بریزن ان شاء ...

تروخدا دعا کن آروم شم شهر غریب تک و تنهام میون این همه آدم که هرچقدر هم محبت کنی نمیفمن

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید