2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4954 بازدید | 228 پست
اصلا نده بگو اگه میخای آبرو بجا کنی از مال خودت آبرو بجا کن از مال خودم مایه نزار چه پررو و بی آبرو

خیییلی اصلا نمیدونم چطور روش میشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کنم به نظرت

اگه اخلاق شو میدونی و زیاد صمیمی نیستین باهم هرررررچی گقت قبول نکنی ها 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😐😐😐بگو دست شما درد نکنه مادرجون اینو که من خودم گرفتم حالا ان شاء الله هرموقع شمام برا من گرفتین ...

اینکه میگه بده دست من باشه عجیبه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه بگو گفتم خودم خریدم میخادخودشو خوب کنه

دقیقااا چی بگم بهش 

عزیزم مگه شما براتون مهمه مردم چی فک کنن مهم طلاست که تو گردنته حالا شمابخری یااونا مهم اینه طلا ماله خودت بده بزار بندازه گردنت دنیادو روزه سعی کنیم باهم خوب باشیم وهوای همو داشته باشیم.دوم اینکه مادرشوهرت آدم نداریه؟؟؟

اینکه میگه بده دست من باشه عجیبه

آره دیگه اصلا قبول نکنی ها 

مشکل مالی هم داشته باشن تهش از پول عروسی تون بهش کمک کن یا شوهرت از پول خودش بهش کمک کنه تو اصلا لازم نیست طلا ها تو بدی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مشکل مالی که دارن

البته بخوام درستش رو بگم

همسرم توی عقد برام خریده بود و کسی توی گردنم ندیده بوذ

منم میدونستم مامانش هم دلش میخواد هم تواناییش رو ندارا

قبل از عروسی از توی وسایلم درش آوردم و دادم بهشون و گفتم توی مجلس برام بندازین هم بخاطر خودشون هم خودم هیچ وقت هم پشیمون نیستم

بگو نه ممنون خونواده شوهرم اگه می‌خوان ارزش بذارن خودشون بخرن اصلا دستش نده شاید پست نداد یا برد عوض ...

آره اینکه میگه بده دست من بمونه عجیبه 

نکنی ها..بگو مادر جون من جلوی همه فامیلا گفتم اینو خودم خریدم .زشت میشه .بگو اگه دارین ارزش بزارین ن ...

قسطش رو قراره شوهر من بده 

به اسم خودش تموم بشه !