2777
2789
من هیشکی رو ندارم غیرازاینجا. چندروز پیش ب یکی از دوستام پیام دادم دلم گرفته بعداز یکروز جواب داد خو ...

اخ عزیزم دور دلت.. ببین شاید دوستت خودشم واقعا اون لحظه حالش بدتر بوده ناراحت نشو..الان واقعا هیچکس حوصله ی درد دل شنیدن نداره..  من آدم بوده ساعتها باهام درد دل میکرده ولی تا من خواستم یکبار درد دل کنم گفته راستش حرفای منفی باعث جذب اتفاقات منفی میشه بیخیال هیچی نگو.. فکرکن..برا خودت بنویس و بنویس خیلی حالتو خوب میکنه بعد خط خطی و پاره کن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با خدا دردودل میکنم 

البته سعی میکنم غر نزنم بد حرف نزنم 

مثلا امروز عکسای تولد دختر برادرمو دیدم خیلی ناراحت شدم

ما یه روز خوش از دست این ندیدیم،چون دختر بودم خیلی اذیت میکرد زور میگفت 

اما الان با دختر خودش مثل یه پرنسس رفتار میکنه 

کسی به دخترش بگه بالای چشمش ابروعه،‌کآرش تمومه

یا رفتار با زنش

چرا جرم من چی بود مگه

سر این کلی با خدا دردودل کردم

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
راستش الان حالم بد بود دختر حالم برا اینکه حالم خوب شه رفتیم تو ماشین انقدر مسخره بازی در اوردن ک حا ...

چه دختر خاله ی خوبی 😍❤️

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

کاربر اوپرا تو امضاش یه حقیقت  رو گفته.  گفته باید از اون بعد مکان و خصوصا زمان دوور بشی و ببینی ناراحتیت کم رنگ تر از حال حاضره. خیلی سعی کردم این رو تمرین کنم چون خیلی بدرد ادم‌میخوره و واقعیت داره این موضوع.  ولی عملی کردنش خییییلی سخته . 

مثل الان دقیقا . حالم بده بخاطر موضوعی. و هررچی سعی میکنم از بعد زمان جلوتر برم و ببینم دیگه مثل الان ناراحت نیستم، سخته. انگار نمیتونم. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
اخ عزیزم دور دلت.. ببین شاید دوستت خودشم واقعا اون لحظه حالش بدتر بوده ناراحت نشو..الان واقعا هیچکس ...

ای وای چقدر بد . اره همینجا مینویسم حرفامو. با بچه های اینجا دوستایی مثل شما حرف میزنم حالم خوب میشه.

این دیگه چه دل گرفتنیه😅

دقیقا وقتایی که کِیفش کوکه دیگه  بدون چکاار میکنه خخخح

.ولی خوبه اتفاقا اینجوری ادم حواسش پرت میشه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......