2777
2789

طبقه بالای مادر شوهرم ساگن هستیم

من هر وقت رفتم ارایش داشتم تازه کم بخدا ی رژ ی ضد افتاب رنگی خداشاهده یا  انقدر نگاهم کرد ک تموم شدم یا گفت عه منم باید برم لبام قرمز کنم!!!پدر شوهرمم خدا رحمتش کنه انقدر نگاه میکنم ک من خجالت میکشیدم خیلی  با همین ارایش کم قیافم عوض میکنه و زیبا دیده میشم خخخخخ

از دستش جرات ندارم ارایش کنم یا حتی حامله بشم.چ کنم کاری کرده خودم ارایش کنم عین این خلا خجالت میکشم چ کنم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
خوبه باز بدشون نمیاد ما ترس فامیل شوهر جرات رقصیدن تو مراسمارو نداریم ما کجاییم واقعا 🤦

از حسودی میخاد بترکه مادرشوهرم میخاد دولپی قورتم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا خجالت نکش 

سعی کن اگه در حد یه رژ بوده همیشه بزنی نگاتم کرد تو دلت به خودت بگو چرا خجالت بکشی به خواسته خودم احترام گذاشتم خوب کردم حتما بهم میاد

اگه همیشه ارایش کنی عادت میکنن

چاره اش اینه توی خونه مدام ارایش کنی 

چشمش عادت کنه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اتفاقا خجالت نکش سعی کن اگه در حد یه رژ بوده همیشه بزنی نگاتم کرد تو دلت به خودت بگو چرا خجالت بکشی ...

حالا جدی خیلی خوشگل میشم با همینقدر کم ارایش ولی واقعا با نگاهش اذیتم

چاره اش اینه توی خونه مدام ارایش کنی چشمش عادت کنه

من هر وقت رقتم خونه مادر شوهرم ارایش کم داشتم بازم دولپی نگاعم میکنه و من عذاب وجدان میگیرم بقران