2777
2789
بستگی داره کارت خوب باشه چرا که نه به منطقه ای که سالن میزنی هم ربط داره اما کارت خوب باشه موفق میشی

خودم نمیخوام کار کنم. می‌خوام آدمای کاربلد رو جمع کنم ازشون اجاره بگیرم ، اونا کار کنن، من درصد بگیرم. وسایل سالن هم خودم بخرم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس بسم الله کن توکل به خدا حتما موفق میشی

کنار خونمون یه زمین هس مال خودمونه، کوچیکه. می‌خوام اونجا رو بسازم، سالن ناخن کاری کنم. این چجوره به نظرت؟بعدا تتوکار هم اضافه کنم 

کنار خونمون یه زمین هس مال خودمونه، کوچیکه. می‌خوام اونجا رو بسازم، سالن ناخن کاری کنم. این چجوره به ...

تتو که الان کلی رو دوره استرس نداشته باش فقط شروع کن زمینم که داری دیگه عالیه دوستم فقط ناخن رفته یاد گرفته ماهی ده تومن میگیره دیگه سالن از خودت باشه که بهتره 

تتو که الان کلی رو دوره استرس نداشته باش فقط شروع کن زمینم که داری دیگه عالیه دوستم فقط ناخن رفته یا ...

اره. من خودم کارم یه چیز دیگه هست. فعلا زمان می‌بره توی‌کار اصلیم پیشرفت کنم. می‌خوام در کنارش، سالن هم داشته باشم و مدیریتش کنم. وقتایی که با شوهرم دعوا میکنم و ناامید میشم ازش ، کلی از این ایده ها میاد توی سرم. اینبار می‌خوام عملی کنم. جدی هستم اینبار

[QUOTE=366782933]اره. من خودم کارم یه چیز دیگه هست. فعلا زمان می‌بره توی‌کار اصلیم پیشرفت کنم. می‌خوام در کنارش، سالن ...[/QUOTEایشالا موفق باشی عزیزم از این تصمیمت اصلا پشیمون نشی