2777
2789

میشه شیطونی کرده جوونی کرده.اما کسی که وضعیت مالی معمولی داره اینکار بکنی میشه خراب .چرا انقد جامعه ما برای آدمای پولدار دستمال میکشه و کثافت کاریشونو ماله میکشه؟ کار اشتباه باید برای همه یه جور باشه.پس عدالت کجاس؟امروز به چشم دیدم به یه آقایی داشتیم از تو همکارای خانم کیس ازدواج معرفی میکردیم.یکی که قبلا با کسی چند ماه در ارتباط بود حرفش شد گفت نه اون خرابه دوست من حیف میشه.در صورتی که دوست دختر خود این آقا تو روی خودش با بقیه لاس میزد تو روی خودش میگفت این شوهر خوبی نمیشه فقط دوست پسر خوبیه پسره کل پولشو خرج این خانم می‌کرد ولی چون پولداره همه کارای این و یا حتی دوستاش ماله می‌کشید.واقعا حرصم در اومده .دلم برای همه دخترای معمولی میسوزه که جای اشتباه ندارن

همین دو خط اولتو خوندم میگم

والا اطراف ما همچین چیزی نیست

فقیر و پولدارش و معمولیش کارایی بکنن که جالب نباشه یک نظر راجبش‌میدن

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه جا همینه

به دزدی پولدارها،یه اسم با کلاسم دادن میگن اختلاس کرد یا بدهکار بانکی

حتی رفتار پدرومادر با بچه ای که پولدارتره با بی پوله فرق داره

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

اره همینجوریه ، همیشه معمولیا ضربه میخورن ، من ب دوستام میگم این دخترای ازاد و لختی ک اینستا میبینید رو الگوبرداری نکنید اونا اطرافیانشون ، محل زندگیشون ، افکارشون ، فرق داره ضربه نمیخورم .. تازه ماها ک مثل اونا نیستیم یکم کار بد میکینم عذاب وجدان خفمون میکنه