2777
2789
عنوان

با هر لایک خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 82 پست
فدای دل مهربونت بشم زحمت کشیدی اینقدر تایپ کردی یه دنیا ممنونتم 🥺🤍این حرفات برام خیلی با ارزش و پر ...

زنده باشی گلم خواهش میکنم .خداروشکر که برات مفید بود عزیزم 

راستی تعریف دانشگاهشم شنیدم که خیلی عالیه 

به امید روزهای خوش و زیبا تو قبرس و بعدشم اروپا ایشالا خانم دکتر 😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنده باشی گلم خواهش میکنم .خداروشکر که برات مفید بود عزیزم راستی تعریف دانشگاهشم شنیدم که خیلی عالیه ...

فداتشم مهربونم حالا کو تا دکتری 

مرررسی از این همه زحمتی که کشیدی 

اگه اومدید قبرس حتما بهم بگو میام دیدنت 🥺😇

راستی یه سوال نیکوزیا و فاماگوستا بزرگن؟

● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ●

فداتشم مهربونم حالا کو تا دکتری مرررسی از این همه زحمتی که کشیدی اگه اومدید قبرس حتما بهم بگو میام د ...

قربونت عزیزم  

نه خیلی بزرگ نیستن نیکوزیا که شهر قدیمی و تاریخی یه و راستش فاما گوستا رو خیلی یادم نیست چطور بود 

خودمون اسکله تو شهرک خونه داشتیم و  لفتگشا بهمون نزدیک بود 

البته ما ماشین رنت کرده بودیم و کل قبرس و میگشتیم 

خودم که عاااشق گیرنه ام مخصوصا قسمت ویلایی ش و واقعا دلم براش پر میکشه هنوزم 

من اول تاپیکم نوشتم کلی استرس دارم اما اون کاربر فک میکرد من اومدم پز بدم مصف تاپیک من سر این رف هوا ...

کاملا متوجه منظورت هستم و حق میدم بهت

ولی میگم که بعضی افراد در حسرت مسائلی هستن که برای یه سری ها خیلی پیش پا افتادس بر همین اساس ممکنه حال شما رو اسنرس شما رو درک نکنه و فکر کنه داری پز میدی 

امیدوارم شما دختر گل هم مسیر روشن و همواری پیش روت باشه و به اهدافت دست پیدا کنی 🌿

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
کاملا متوجه منظورت هستم و حق میدم بهتولی میگم که بعضی افراد در حسرت مسائلی هستن که برای یه سری ها خی ...

خیلی ممنون از این همه درکتون 🤍

والا نمیخواستم بی ادبی کنم و بد برخورد کنم تا ص ۳۱ با ادب و احترام رفتم جلو ولی وقتی اون کاربر حتی به بیوم گیر داد ناخواسته از کوره در رفتم بعدش خودمم از برخورد خودم پشیمون شدم و میگفتم ای کاش جواب نمیدادم اون لحظه واقعا احمقانه برخورد کردم و باید سکوت میکردم . گاهی خشم جلو دار ادم نیس و در نهایت چیزی که برا ادم میمونه پشیمونیه ‌‌.

ممنون از این همه لطف و ارزوی قشنگ تون 🍀

برام دعا کنید لطفا

قربونت عزیزم نه خیلی بزرگ نیستن نیکوزیا که شهر قدیمی و تاریخی یه و راستش فاما گوستا رو خیلی یادم نی ...

فداتشم مرسی ازت مهربونم 

هر موقع اومدید قبرس بهم بگو قدمتون سر چشم من🌱