2777
2789
عنوان

علت نداشتن خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 39 پست
قربونت برم عزیزم❤ قدم اوکیه وزنم... شما قد ورنت چنده؟

زنده باشی قشنگم ..وزنت ام عالیه فقط نزار بیشتر بشه ..مت ۱۶۰. ۴۵ ک💔

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

دختر عمه من ۲۹سالگی اولین خواستکارش بود الان چقد خوشبخت 

یکی دیگه میشناسم اولین خواستکارش ۳۲سالگی بود پسر چنان پولدار بود خونه و وسیله کامل و لوکس ب دختر گفت حتا ۱جعبه لیوان هم نیار چون خونه با تمام جهزیه اماده است 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دیگه شوهر از آسمون که نمیفته جان دلم

یا باید هر جور شده بری دانشگاه

یا سرکار 

تا دیده بشی

به خودت یه تکونی بده

باور کن طعنه اینا نمیزنم از روی دلسوزی میگم

دیگه دوره ای که دختر بشینه خونه بیان بپسندنش تموم شده باید بیای بیرون یه کار یا فعالیتی داشته باشی تا دیده بشی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیکه زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله ...

اصلا برات مهم نباشه خواهش مبکنم ازت خودتو‌نباز چون شرایط منم شبیه به شما بوده و من بدجور خودمو از چاله توی چاه انداختم اونم به خاطر ترس از نگاه و طرز فکر مردم 

من خواستگار زیاد داشتم باب میلم نبودن

خیر سرم اومدم دانشگاه و سرکار و باشگاه ک مورد بهتر شاید پیدا شه از وقتی مستقل تر شدم

دیگه هیچ کس تا الان نیومده😐

من واقعا نمیفهمم مگه قرار نبود تو اجتماع بیشتر باشیم خواستگارا زیاد شن😂

اصلا برات مهم نباشه خواهش مبکنم ازت خودتو‌نباز چون شرایط منم شبیه به شما بوده و من بدجور خودمو از چا ...

ای وای عزیزدلم 

خیلی با خوندن آخرین خط دلم ریخت .دلم سوخت هم برا شما هم برا خودم 

قربون کریمی خدا 😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ای وای عزیزدلم خیلی با خوندن آخرین خط دلم ریخت .دلم سوخت هم برا شما هم برا خودم قربون کریمی خدا 😔

عزیزم توروخدا به خاطر حرف مردم یا ترس از بالارفتن سن و ترس از تنهایی ازدواج نکنید اشتباهه منو نکنید تجربه ی منو تکرار نکنید صبر کنید یه انسان بیاد سراغتون که خوشبختتون کنه 

خیلی خوبی که بغلییی

درسته ولی استخونم میره تو بدن طرف 😁ی کوچلو گوشت باشه قشنگ میشم 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔