2777
2789
عنوان

علت نداشتن خاستگار

511 بازدید | 39 پست

بهمن ۲۴سالم میشه

تا حالا  حتی یه دونه خاستگارم نداشتم یا کسی که از من خوشش بیاد 

اخه مگه من چمه قیافم معمولیه

دختر مهربون و آرومیم 

همش احساس میکنم لابد خیلی بدم که کسی منو نمیخواد اعتماد به نفسم نابود شده احساس زشتی و کم بودن دارم

شما چند سالگی خاستگار داشتید؟

شرایطتون چطور بود رفتارتون و تیپ و ظاهرتون؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیکه زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن اوضاعم اصلا خوب نیست 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیکه زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

عزیزم تو به خودت برس مهربون و محجوب باش خواستگارم به موقعش میاد برات منم قیافم معمولیه ولی از ۱۵ سالگی خواستگار داشتم چون وقتی ۱۵ سالم بود فکر می‌کردند ۲۰ سالمه ولی شهر ما مذهبیه دخترا اکثرا از ۱۸ تا نهایت ۲۵ میرن همه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
به خودت برستو فامیل و اجتماع زیاد باش قطعا خواستگار پیدا میشه

خونمون یه شهر دیگس 

هیچکدوم از فامیلا منو نخواستن رفتن زن از غریبه گرفتن

مورد خاصی تو فامیل نزیک که میشناسم نیس

خونمون یه شهر دیگس هیچکدوم از فامیلا منو نخواستن رفتن زن از غریبه گرفتنمورد خاصی تو فامیل نزیک که می ...

به جهنم که نخاستن اصلا به فامیل فکر نکن اونا فقط دردسرن بدتر اعصابت بهم میریزه یکی از اقوام ما فامیل بودن الان قهرن همش مشکل دارن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیکه زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله ...

همسن آبجی منی اونم مجرده

ولی قبلا حداقل چند تا خاستگار داشته رد کرده با اینکه مناسب نبودن

ولی منو اصلا کسی انگار نمیبینه نمیخواد

سن مهم نیست ازدواج خوب مهمه

میترسم تا آخر عمر تنها بمونم

دوستام ازدواج کردن بعضی ها بچه ام دارن

اون یکی هاام تو رابطه ان و یا کسی عاشقشونه

ولی من اصلا انگار وجود ندارم

عزیزم تو به خودت برس مهربون و محجوب باش خواستگارم به موقعش میاد برات منم قیافم معمولیه ولی از ۱۵ سال ...

ظاهرم متوسط

خیلی آروم و محجوبم به خدا

ولی دوستام که سر و گوششون میجنبه همه خواهان دارن کسی دوستشون داره

ولی من اصلا

ظاهرم متوسطخیلی آروم و محجوبم به خداولی دوستام که سر و گوششون میجنبه همه خواهان دارن کسی دوستشون دار ...

عزیزم دانشگاه یا سرکار میری؟