oniki86 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 4 عنوان مشتیا اگه بگید با طرز حرفزدنم مشکلدارید یا نه چاکرتونم میشم 64 بازدید | 8 پست ببینید مشتیا، من از یه یاروییخوشم اومده بود رفتم باهاشحرف بزنم ببینم کیهو چیهو اینا، اولش داشگلم شد و همچی عالیبود، بعدش رفتم سر تمرین تا برگشتم با رفیقش اومدن پیشمو کلی حرفزدن و درکل گفتن بد حرفمیزنیو کلا دخترو چهبه فوتبالو گیمو اینا ( تو فوتبال با رفیقم ۲ به۴ بودیمو ۵ تا گل زدیم بهشون، نوکرمم ) اینا که ذرهای مهم نیستولی بعدش رفیقم طرفشونرو گرفت و بعدشم که دوبهشک شدم، نظر شما چیه دیروز | 09:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بخونید عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2269 این طرز حرف زدنته به اونا چه اما چیزی میگم به دل نگیر پسرا از اینطور حرف زدن و تیکه کلام های چاکریم مشتی اینا برا دخترا خوششون نمیاداما به اونا چه هرجور خودت دوست داری تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 11760 مشتیا پ چرا من میخوندم مشتبا؟؟؟ دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 18866 چرا لاتی حرف میزنی دختر😐 زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻