2777
2789

حالم واقعا بده . پر از استرس درد جسمی فشار روحیم. کاش خدا تو این شب ی نظر بهم کنه و حالمو خوب کنه....

آمین

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

از خدا میخوام به کسب و کار همه رونق بده و به همه سلامتی بده کمک کنه منم امسال انتخاب رشتم و به بهتربن نحو انجام بدم و رشته ای که واقعا برام خوبه و به صلاحمه برم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدای آرزو های رنگارنگ ، امشب شب آرزو هاست 

آرزو میکنم آرزو های همه اونی باشه که براشون مصلحت میدونی وهرچه زدوتر اجابت بشه انشاءالله.همگی عاقبت بخیر باشید  

التماس دعا 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
سلام عزیزم امیدوارم خوب باشی ،من چند تا سوال در مورد لنفوسیت بالا ازت دارم ازت خواهش میکنم جواب بدی؟ ...

شما لنفوسیت بالاست ؟ غدد لنفاویت هم ورم کرده؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

ع ز یزم‌توی وان آب نمک بخواب و زنعموم اینطور شد . دکر از جونت رفت میش دکتر سرطان ولی اون دکتر میدونست داروش چیه . یکماهه خوبش کرد با یه قرص 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
لنفوسیتیم بالاس ولی غدد لنفاویم درد داره فقط شما کم کاری تیرویید داری؟دکتر چی گفته بهتون؟سونو رفتید

غدد لنفاوی کدوم قسمتتون؟ 

من انتی تی پیو بالاست بسمت کم کار یدارم میرم

لنفوسیتیم بالاس ولی غدد لنفاویم درد داره فقط شما کم کاری تیرویید داری؟دکتر چی گفته بهتون؟سونو رفتید

سونو رفتم گفتش بسمت هاشیموتو رفتی

منم هاشیموتو هستم ،زیر بغلام و دستام درد داره شما همچنان لنفوسیت بالاس؟

اره لنفوسبتم بالاست 

یعنی بنظرت بخاطر هاشیموتو هستش این ورما ؟ 

سونو نرفتی ؟ 

چند سالته ؟ 

منم هاشیموتو هستم ،زیر بغلام و دستام درد داره شما همچنان لنفوسیت بالاس؟

خیلی دیر میاید جواب میدید . ی ساعتی بگید که منم بیام حرف بزنیم باهم . ببینیم چرا اینحوری شدیم به ی نتیجه برسیم

بارداری ؟

بارداری ؟

نه عزیزم باردار نیستم ،یه ساعتی رو مشخص کن که بدونم آنلاینی بیام حرف بزنیم ،چند تا مطلب خواندم که تیرویید کم کاری که هاشیموتو باشه بعضی وقتا باعث بالا رفتن لنفوسیت میشه ،برای شما چند وقته بالاس؟بقیه فاکتورها خوبه؟علایم چیزی نداری؟