2777
2789
نه عزیزم باردار نیستم ،یه ساعتی رو مشخص کن که بدونم آنلاینی بیام حرف بزنیم ،چند تا مطلب خواندم که تی ...

از پارسال ازمایش دادم فهمیدم شما آنتی تی پی او چند بود؟ 

مال من ۱۰۰۰هستش

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من ۲۰۰,عدد لنفت چنده؟

2نیم سانت اندازه

مال من ۱۰۰۰بودش آنتی تی پیو

بنظرت ورم غدد لنفاپی بخاطر اینه؟ 

زیر بغل من خیلی ورم کرده اینقدرم میترسم برم سونو

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
2نیم سانت اندازهمال من ۱۰۰۰بودش آنتی تی پیوبنظرت ورم غدد لنفاپی بخاطر اینه؟ زیر بغل من خیلی ورم کرده ...

عزیزم اصلا نترس معمولا چیز خاصی نیست ولی حتما برو سونو بزار از استرس بیای بیرون 

الان املاینم من

اندازش بررگه دونیم کم نیستش . موقعی پریوپی اومدش دیگه نرفت . آنتی بیوتیک هم خورذم هیچی 

شما ازمایشای خاص دادید ؟