2777
2789
عنوان

حنابندونم و کارهای خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 50 پست
اینکه بدون مشورت من ۷۰ت از خواهرش گرفته و نگفته هم بده ؟موقع برگردوندن پول گفت که طلا بفروشم بده خوا ...

بدون مشورت گرفته حالام از تو طلا نخواد

ببین به نظرم به گزینه ی جدایی هم فک کن

کلا شوهر و خانوادش مشکل دارن و معلومه توام کسی نیستی بتونی بشونیشون سرجاشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جلوشون وایسابزار شوهرت بره بگه برات مهم نباشه اصلافردا برات تصمیم میگیرن کی بری رو تخت کی بچه ...

واقعا چرا بايد اعصابش خراب کنه و خودش در تنش بگذاره برای کسی که تا الان تحت تسلط خانواده اش هست  باید فقط فرار بکنه و خداروشکر کنه که زود دستشون رو شد نه اینکه بعد از داشتن  بچه  مجبور به طلاق بشه

شاد شادم
چرا توان حرف زدن نداری؟ینی ارزشت این زندگیه؟

به خاطر بیماری هایی که گرفتم لرزش دست  و پا گرفتم

وقتی با اونا حرف میزنم بیشتر میلرزه 

خوشم نمیاد ببینم این حالمو

رفتم مشاور گفت تو زبون درازی و توکل بخدا کنمن الان زبون دراز و خواستم زیاده؟؟

معلومه مشاور خیلی عوضی بوده  یا شاید  تموم قضایا برای مشاور  توضیح ندادی وگرنه خیلی خیلی واضح هست که  این راه ادامه نباید بدی

شاد شادم
تا حرف میزنمداد میزنه

مطمین باش بعد ازدواج هم همین هست خواهش می کنم حتما برو مشاور حتما، زندگی با کسی مثل همسر شما واقعا سخت هست فکر می کنم سطح فرهنگ بسیار پایینی دارن و دائم باید با همسرت و خانوادش در جنگ و دعوا باشی تا با میل خودت زندگی کنی 

معلومه مشاور خیلی عوضی بوده یا شاید تموم قضایا برای مشاور توضیح ندادی وگرنه خیلی خیلی واضح هست که ...

ریز به ریز توضیح دادم

گفت ولش کن بجاش برو به خدا توکل کن و زندگی کن حالا اینطوری کردن که کردن اعتنا نکن

مطمین باش بعد ازدواج هم همین هست خواهش می کنم حتما برو مشاور حتما، زندگی با کسی مثل همسر شما واقعا س ...

میگن مامانت مگه چقدر دیگه زنده میمونه بگو یه ماشین براتون بخره