2777
2789
عنوان

حنابندونم و کارهای خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 50 پست

فکر کردی بعد ازدواج که دستش باز تر شه چیکار میخواد کنه؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
ریز به ریز توضیح دادمگفت ولش کن بجاش برو به خدا توکل کن و زندگی کن حالا اینطوری کردن که کردن اعتنا ن ...

عزیزم توکل به خدا یه بحث هست خودت بندازی وسط چاه یه بحث خدا به ما آدمها چشم و گوش و عقل داده تا در زندگی بهتر تصمیم بگیریم اصلا حرف مشاور سنجیده و عاقلانه نبوده مگه میشه یک عمر زندگی هست برو پیش یک مشاور کاربلد و تست های قبل ازدواج بدید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با مامانت صحبت کردینخواهر بزرگتر دارین

با مامانم اره

از اینام فکر کنم کاری برنمیاد 

میگن سیراب کن شوهرتو از محبت که بیاد سمتت

از یه طرف میگن طلاق تا من  میگم باشه طلاق ، میگن نه

مرد سالاری چون چند بار دیدم رفتاراشون رو مثلا به زنشون میگن ضعیفه و میگن شوخی کردیم فرهنگ تفاوت من ...

عزیزم میدونی همیشه یه سطح استاندارد برای روابطت در نظر بگیر یا در سطح خودت یا بالاتر که حداقل یه چیزی ازشون یاد بگیری ، میدونی اگر از سطح استاندارد خودت پایین تر وارد رابطه بشی ببخشید اینقدر ازت ایراد میگیرن و تحقیر میکنن و حتی شعورت رو هم زیر سوال میبرن اعتماد بنفس ازت می گیرن ، وقتی جایی رفتی که بهت توهین میشه بدون جایی رفتی که جای تو نبوده عزیزم

[QUOTE=366784476]کلی بیماری گرفتم و هیچ جا و هیچ کاری دیگه خوشحال نمیشم  در این حد بگم با لباس کهنه و پاره همه اینها برای این هست که آدم اشتباهی رو برای زندگیت انتخاب کردی وقتی همش با رفتارهاش عذابت میده به تو و نظراتت احترام نمی گذاره و....کنارش احساس آرامش نداری ببین نه مادرت قراره با اون آقا زندگی کنه نه خواهرت فقط تو قراره یک عمر رفتارهای این آقا و خانواده اش رو تحمل کنی پس بیشتر فکر کن با انتخابت می تونی آینده و سرنوشتت رقم بزنی شما اول با عقل و منطق انتخاب درست بکن و بعد توکل کن به خدا سعی کن یک تصمیم درست بگیری حتی اگر هیچ کس پشتت نبود مهم نیست به حرف مردم هم اهمیت نده ،چون این طوری داری خودت نابود میکنی دوره قبل ازدواج دوره شناخت هست نه تحمل و سوختن و ساختن پس یه فکری به حال خودت کن و به فکر خودت باش عزیزم

با مامانم ارهاز اینام فکر کنم کاری برنمیاد میگن سیراب کن شوهرتو از محبت که بیاد سمتتاز یه طرف میگن ط ...

اینو بایدو وظیفه خودت هست تصمیم بگیری با اون آقا ادامه بدی یا نه ، نه مامان و خواهرت