2777
2789
عنوان

حنابندونم و کارهای خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 50 پست
برادربزرگشهمیگه تجربه دارم و ..همسرم طرفدارشهحتی تالار میگن تو نیا خودمون انتخاب میکنیم

ناراحت نشیا 

اما مردی که پول خودشو از برادرش با منت میگیره قابل زندگی نیست

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

این دیگه چجورشه مگه شوهرت بچست که کارتشو داده داداشش

اگه بچست ازدواج برا چی کرده

همینارو به شوهرت بگو.بگو مدیریت بلد نیست مگه سر گنج نشستم که به فقیر فقرا غذا بدم روز حنابندونم بعد برم لباس لک دار بپوشم؟

محکم جلوشون وایسا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه منو نکن من برا عروسیم خالشو آوردن خونه داییش آرایشم کرد خیلی بد شده بودم هنوزم عکسامو میبینم اعصابم خرد میشه بچه بودم و احمق که اعتراض نکردم اگه به شوهرم میگفتم حرف حرف من بود ولی پخمه بازی در اوردم

عزیزم همین الان مطمئن باش هرچی می بینی از رفتارهاشون بعد ازدواجت هم همینطوری هستن فکر می کنم کلا فرهنگشون این طوری هست و زیاد با خانمها مشورت نمی کنن دقت کردی ببینی خانواده شون تو رفتارهاشون زن سالارن یا مرد سالار ؟؟ عزیزم دوران قبل ازدواج فقط مخصوص شناخت هست اگر میتونی و آرامش داری در کنار همسرت که مبارک باشه! اینکه خواهرشوهر غذا می خوره و تعارف نمی کنه بخاطر ادب و فرهنگ بسیار پایین هست فکر نمی کنم آدم بدی باشه ادبش در همین حد هست باور کن اگر ۵۰ درصد زندگی همسرت هست ۵۰ درصد دیگه خانواده اش هستن و قرار بعد ازدواج مرتب رفت و آمد داشته باشید و بچه شما در این خانواده بزرگ بشه ببین داخل خانوادشون با خانمها مشورت می کنن به خانمها احترام می گذارند، همسرت استقلال داره یا همش وابسته به نظر خانوادش هست و نمیتونه تصمیم بگیره مثلا برای کوچکترین خرید به پدر یا برادرش وابسته هست و نظر اونها رو می خواد ؟ احترام اعضای خانواده به همدیگه در چه سطحی هست چه طور باهم صحبت می کنند رفتار می کنند باشما محترمانه رفتار میکنن یا رفتارهاشون باعث آزار شما میشه حتما دقت کن تفاوت فرهنگی خانواده ها بعدا خیلی دردسر ایجاد می کنه حتما دقت کن ببین با طریقه رفتارهاشون ادب و احترام گذاشتنشون میتونی کنار بیای این خیلی مهم هست و اینکه حتما برید پیش یه مشاور و یه سری تست هست که بهتر می تونید همدیگه رو بشناسید  

ببین چی میگم اینا همش نشونه هستند که درجا از فکر ازدواج با این مرد در بیایی زندگیت نجات بدی یا مثل احمقا این زندگي ادامه بدی و هرروز شرایط بدتر پیش رو داری

بدون که هیچ آدمی بعد از ازدواج بهتر نمیشه و با این رفتارها همسرت و اهمیتی به خانواده اش میده زندگیت تباههه 

شاد شادم
این دیگه چجورشه مگه شوهرت بچست که کارتشو داده داداششاگه بچست ازدواج برا چی کردههمینارو به شوهرت بگو. ...

بهش گفتم خودمون انتخاب کنیم لباس 

مامانش زنگ زد یه دادهایی زد که خواهرتم ببر

یه روز هم بهش گفتم دوست ندارم زیاد نظر بدن 

رفتیم گوشواره بخرم با خواهرشوهرم بعد شوهرم گفت باز نگی چرا خواهرت اومد، من کلی خجالت کشیدیم

همه حرفامو میبره میگه

تست ها خیلی خوب هستن میدونی یه مدل شخصیت هایی هست که همون مشاور بهت گوشزد میکنه زندگی با همچین شخصیت هایی واقعا مشکل و عذاب آور هست و تصمیم نهایی خودت میگیری ببین همین الان ا رفتارهاش کنارش احساس آرامش داری یا با رفتارهایی که میکنه همش عذاب میکشی و آرامش نداری چون هر اخلاقی مردها دارن بعد ازدواج دو سه درجه بدتر هم میشن ما انسانها حق داریم کنار کسی یک عمر زندگی کنیم که احساس آرامش داشته باشیم 

عزیزم همین الان مطمئن باش هرچی می بینی از رفتارهاشون بعد ازدواجت هم همینطوری هستن فکر می کنم کلا فره ...

مرد سالاری  چون چند بار دیدم رفتاراشون رو مثلا به زنشون میگن ضعیفه و میگن شوخی کردیم 

فرهنگ تفاوت 

من بالاتر فرهنگ و پول ولی من اصلا کلاس نذاشتم براشون حالا اینا بد حرف میزنن باهام و زور میگن و فکر میکنن من یادندارم و بچم 

در صورتیکه میدونم ولی احترام میزارم و نمیخوام جواب بزرگتر رو بدم

ببین چی میگم اینا همش نشونه هستند که درجا از فکر ازدواج با این مرد در بیایی زندگیت نجات بدی یا مثل ا ...

اینکه بدون مشورت من ۷۰ت از خواهرش گرفته و نگفته هم بده ؟

موقع برگردوندن پول گفت که طلا بفروشم بده خواهرش

بهش گفتم خودمون انتخاب کنیم لباس مامانش زنگ زد یه دادهایی زد که خواهرتم ببریه روز هم بهش گفتم دوست ن ...

عزیزم جلوشون وایسا

بزار شوهرت بره بگه برات مهم نباشه اصلا

فردا برات تصمیم میگیرن کی بری رو تخت کی بچه بیاری

اخه اصلا دلیلی نداره اونا برا تو لباس و ارایشگاه و طلا انتخاب کنن.

مادرشوهرتم داد بزنه با ارامش بگو ما عاقل و بالغیم لطفا اجازه بدین خودمون تصمیم بگیریم

خواهرش اومد نرو خرید

ببین یا الان این داستانارو تموم میکنی یا بدبخت میشی تا اخر عمر باید تحت نظرشون باشی

تست ها خیلی خوب هستن میدونی یه مدل شخصیت هایی هست که همون مشاور بهت گوشزد میکنه زندگی با همچین شخصیت ...

کلی بیماری گرفتم و هیچ جا و هیچ کاری دیگه خوشحال نمیشم 

در این حد بگم با لباس کهنه و پاره میرم بیرون هیچی نخریدن منم توان حرف زدن ندارم