2777
2789
عنوان

عقدم مادرشوهرم منو اصلا دعوت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 77 پست
مامانم بهم میگه چرا نمیگه بیا خونمون چرا دعوتت نمیکنن منم میگم نمیدونم .نامزدم؟😅 دیگه کامل شناختمش ...

ببین عزیزم بهتره تو هیچوقت نگی عزیزم اومدین فلان چیز رو بخر تازمانی که خونه پدرتی ازش هیچی نخاه 

دقیقا 

من ونامزدم باهم خوب بودیم ولی مامانش فقط

رفتنی خونه ابجیش اینا ابجیش و مامانش باهم میحرفن منو محل نمیدن ولی من باهاشون صحبت میکنم مامان و آبجی صداشون میکنم ولی نشده بهم بگن آبجی یا دخترم هیچی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین کارو میخوام کنم ولی غرورم اجازه نمی‌ده بشینم میرم خونشون دو قاشق برنج میخورم باید زمین تا آسمون ظرف بشورم 

نامزدم هر از گاهی کار داشت شب ساعت ۱۰ میومد دنبالم من شام خورده بودم ولب نامزدم نخورده بود مامانشم ک انگار زنشع میگه وایسادم تو بیای بخوریم ب نامزدم میگه .

منم صدبار ب مادرشوهرم گفتم دیر میاد شما بخورین گشنمه نمونین. 

من نمیخورم ولس نامزدم اصرار میکنه بیا کمی بخور میخورم آخرش میرم ظرف میشورم

الان کی چادر سرش میکنه؟چرا قبول کردی چرا خودتو افسرده میکنی ؟مانتو های خوشگل بخر بپوش آرایش کن موهات ...

همون ب خدا خودمم اذیت میشم ولی میگه جبران میکنم

ن اصلا سرنمیکردم

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم ۶سال با مادرشوهر زندگی کردم همیشه مهمونی میدادن با دختراش جشن تولد میگرفتن نذری داشتن ختته سورون بچه خواهر شوهرم چه جشن بزرگی مثل عروسی  گرفتن اما ما رو تو هیچ کدوم دعوت نکردن..از جلو اتاق من رد میشدن میرفتن به من هیچی نمیگفتن تا الانم همینه..اخ یادم اومد باز چه کارا که نکردن با روح و روان من😔خدا ببخشدشون..