مآل من ترکیب جفتش بود ولی خیلی ظلم شد به روحم، منم دقیقا مدت کمیه جدا شدم، حلالش نکردم چون خیلی با ا ...
اینم میگفت من میگیرمت ب خاطرت میرم سربازی ولی این اواخر سگ شده بود دریغ از ذره ای عشق و محبت ولشون کن بلا ب ردشون 😑 همشون ی مشت بی لیاقتن فقط میخواستم عشق و محبت بگیرن و کمبوداسون جبران سه بعد پا پس بکشن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مرد خوب ب خاطر آدم تو رو خانوادش وایمیستع ن اینکه عمر ادمو تلف کنه من ک گفتم وقتی برگرده بگم عقد کرد ...
عجله نکن هدفت زندگی باشه نه سوزوندن باسن اون وای آره لیاقت اینا اینه ببینن بدون اونا ما حالمون خوبه، ارزش ندارن، منم خیلی دلتنگ میشم ولی یادم میاد چجوری مغرور شده بود
دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...