2777
2789
مآل من ترکیب جفتش بود ولی خیلی ظلم شد به روحم، منم دقیقا مدت کمیه جدا شدم، حلالش نکردم چون خیلی با ا ...

اینم می‌گفت من میگیرمت ب خاطرت میرم سربازی ولی این اواخر سگ شده بود دریغ از ذره ای عشق و محبت ولشون کن بلا ب ردشون 😑 همشون ی مشت بی لیاقتن فقط میخواستم عشق و محبت بگیرن و کمبوداسون جبران سه بعد پا پس بکشن

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

اینم می‌گفت من میگیرمت ب خاطرت میرم سربازی ولی این اواخر سگ شده بود دریغ از ذره ای عشق و محبت ولشون ...

آفرین دقیقا آخراش بی محل و بی توجه میشن هرچقدرم بیشتر پیگیر بشی بیشتر ول میکنن، بی لیاقتا😂😂 بخدا اینا خودشونم نمیدونن چی میخوان، حیف ما

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفرین دقیقا آخراش بی محل و بی توجه میشن هرچقدرم بیشتر پیگیر بشی بیشتر ول میکنن، بی لیاقتا😂😂 بخدا ا ...

شک نکن چند وقت دیگه هر دوتاشون برمی‌گردن من از دوست پسرای  قبلیم تجربه دارم 🤦🏻‍♀️😂

شک نکن چند وقت دیگه هر دوتاشون برمی‌گردن من از دوست پسرای قبلیم تجربه دارم 🤦🏻‍♀️😂

منم دارم ولی خب اونموقع آدم در حد دیدن ایناهم عوقش میگیره😂 عشق چی میفهمن، آدم بالیاقت نگه میداره گشنه‌ها فقط دنبال بدست آوردنن😏

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
بقران دیگه حوصله ندارم بخوام گریه و زاری کنم توام نکن گریه می‌دونم توام حس گریه و اینا نداری😑

اصن اشکا به حوصله کاری ندارن

من دیروز تو دانشگاه راه میرفتم یهو گریم گرف

بعد کلی رقصیدن یهو گریم گرف

اسمشو می‌شنوم دلم میخواد بترکه

منم دارم ولی خب اونموقع آدم در حد دیدن ایناهم عوقش میگیره😂 عشق چی میفهمن، آدم بالیاقت نگه میداره گش ...

با حرفت موافقم دقیقنم وقتی میان ک آدم یا با یکی دیگه تو رابطس و اینه فراموش کرده یا دیگه کلن دیگه اینو فراموش کرده و نمیخواد 

اصن اشکا به حوصله کاری ندارنمن دیروز تو دانشگاه راه میرفتم یهو گریم گرفبعد کلی رقصیدن یهو گریم گرفاس ...

بگردم 😑 من دیگه انقد تو این رابطه ها بودم بی حس شدم گریمم نمیگیره 

با حرفت موافقم دقیقنم وقتی میان ک آدم یا با یکی دیگه تو رابطس و اینه فراموش کرده یا دیگه کلن دیگه ای ...

اینا آدم ما نیستن فقط میان وقتمون تلف میشه، مرد خوی اینطوری نیست آخه

اصن اشکا به حوصله کاری ندارنمن دیروز تو دانشگاه راه میرفتم یهو گریم گرفبعد کلی رقصیدن یهو گریم گرفاس ...

یه مدت ناراحتش باش بعد فقط به خودت فکر کن، اکثر این پسرا ارزش نصف عشق ما رو ندارن، از عقده و کمبود اینجوری رفتار میکنن

اینا آدم ما نیستن فقط میان وقتمون تلف میشه، مرد خوی اینطوری نیست آخه

مرد خوب ب خاطر آدم تو رو خانوادش وایمیستع ن اینکه عمر ادمو تلف کنه من ک گفتم وقتی برگرده بگم عقد کردم😂🤦🏻‍♀️

مرد خوب ب خاطر آدم تو رو خانوادش وایمیستع ن اینکه عمر ادمو تلف کنه من ک گفتم وقتی برگرده بگم عقد کرد ...

عجله نکن هدفت زندگی باشه نه سوزوندن باسن اون وای آره لیاقت اینا اینه ببینن بدون اونا ما حالمون خوبه، ارزش ندارن، منم خیلی دلتنگ میشم ولی یادم میاد چجوری مغرور شده بود

عجله نکن هدفت زندگی باشه نه سوزوندن باسن اون وای آره لیاقت اینا اینه ببینن بدون اونا ما حالمون خوبه، ...

خودمون پروشون کردیم بی لیاقتا رو🫠

یه مدت ناراحتش باش بعد فقط به خودت فکر کن، اکثر این پسرا ارزش نصف عشق ما رو ندارن، از عقده و کمبود ا ...

دو هفتس واسش اشک میریزم 

معدم درد گرفته از شدت فشار عصبی