2777
2789
عنوان

چقدرررر بعضیاا پرو عن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 27 پست
چه بد که حرف بقیه برات مهمه و روی روانت تاثیر میذارهخودت داری میگی رفتی دنبال علاقت پس حرف بقیه رو ب ...

نه واقعا برام مهم نیس اما اینکه تو جنع کنار چهارنفر و همسنم اینجوری با این لحن حرف زد واقعا خیلی بد بود وگرنه نظرش ک به چپمه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش میگفتی خودت دکتراتو از‌ کدوم دانشگاه گرفتی

از دانشگاه شوهر😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
موفق باشی گلم من خودم عاشق رشتم هستم و منم از طریق انسانی کنکور دادم دو تا خواهرای از خودم کوچیکترم ...

من کلا درسای تجربی خوندش واسم عذاااب آوررره اما حدالقل به انسانی علاقه دارم هرچند سخته 

کلا به خاطر وکالت و مدیریت اومدم انسانی

یه جوری مغلطه میکنی انگار از تو بد گفتهوالا برای توام گفته موفق باشی چرا اینجوری تهاجمی رفتار میکنی

عزیزم شما اونجا بودی لحنشو شنیدی؟لحن و میمیک چهره خیلی تاثیر داره ها 

بعدم کجا من تهاجمی رفتار کردم

به منم فامیل میگفتن اره تو تنبلی گرافیک میخونی،اخرش هیچی نمیشیالبته اخرش هیچی نشدم 😆😆😆😆

نه اتفاقا اینجوری نگو الان ما یکی از آشناهامون گرافیک خوند الان داره مدارس تدریس میکنه رفت فرهنگیان

عزیزم شما اونجا بودی لحنشو شنیدی؟لحن و میمیک چهره خیلی تاثیر داره ها بعدم کجا من تهاجمی رفتار کردم

اینکه ی موضوعی رخ داده و 6 صبح اینقدر ذهنت درگیر کرده و اعصابت خرد کرده میگم تهاجمی رفتار میکنی

شما ک با علاقه رفتی پس رها کن

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اتفاقا اینجوری نگو الان ما یکی از آشناهامون گرافیک خوند الان داره مدارس تدریس میکنه رفت فرهنگیان

خوب من تنبل بودن واقعا 😁بعد هی تغییر رشته دادم دلمو میزد اخرین رشته ام دیگه تیر خلاص بود شغلم ربطی به گرافیک نداشت به کشاورزی ربط داشت