2777
2789

ولی تا خودت پیام ندی پیام نده  باهاش صادق بودم عکس میفرستاد با اینکه جالب نبود میگفتم چقد جذاب .حس میکردم چونکه تو زندگی قبلیش شکست خورده مث من نیلز داره یکی اینجوری باهاش باشه خودمم ازش خوشم میومد اخه اونم مث من بچه اش خودش داشت بزرگ میکرد و همسرش ولش کرده بود بادبچه  رفته بود دنبال عشقش ‌اخه خیانت کرده بود ‌.کلا من ادمیم صدم رو برای طرف میزارم ولی اون من ادم حساب نمیکنه البته ما فقط مجازی باهم بودیم  کیلومتر ها فاصله داریم ولی دلم خوش بود تو این تنهایی.ولی دقت کردم همیشه من پیش قدم میشم و اون از سرگرمی داره جواب میده  .ازصب تصمیم گرفتم بهش،پیام ندم ببینم پیگیره دیدم اصلاا یه پیام نداده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بنظرم این رابطه سمی و هرچی زودتر تموم کنی بهتره واینکه نمیدونی واقعیت داره بهت میگه یانه. عوضش زمان بذار رو شناخت رسمی و سالم یک انسان که واقعیه . 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
به کسی که به دلت نمیشینه الکی نگو جذابی و اینکه واسه کسی بمیر ک برات تب کنه

الان میگن برا کسی تب کن که برات بمیره 

دقیقا موافقم اگه صادقیم باطرف جداب نیست الکی نگیم جذاب

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

شاعرهای عزیزمون برای راهنمایی ما چیزای مفیدی گفتن:

خواهی که جهان در خم چوگان تو باشد

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

افرین نسخه اصلاح شدش بهتره من که بنظرم واسه کسی براتون میمیره هم تب نکنید 😂

دقیقاااا ایندوره زمونه که ....