2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته شماهم شده با کسی چت کنید چندماه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست
به کسی که به دلت نمیشینه الکی نگو جذابی و اینکه واسه کسی بمیر ک برات تب کنه

منبعد همینکارو میکنم. جوگیر واحمقم مثلا من عاشق مرد قد بلندم و خودمم ۱۷۰م بعد این اقا ۱۷۰  بود ولی من گفتم عالی هستی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366776180]از اول اینجوری بود؟[/QUOTE پارسال سر یه کامنت باهم دوست شدیم بعد دیدم که انگار زیاد پیام نمیده منم  دیگه پیگیرش نشدم هر هفته  یا دو روز یه پیلم سلام یا گل میفرستاد منم با یه گل ردش میکردم میرفت تا گذشت تو یه زماتی حالم خوب نبود از نظر روحی یه گل فرستاد منم گرم حوابشو.دادم وحرف زدیم هی باهم ولی خب کلا انگار زیاد اهل میام نیس ولی خب تنها راه ارتباطیمونه  دیشب  بحث ماه تولد شد حالا قبلا صدبار گفته بودم متولد مردادم گفت تو متولد دی ماه بودی؟

[QUOTE=366776180]از اول اینجوری بود؟[/QUOTE پارسال سر یه کامنت باهم دوست شدیم بعد دیدم که انگار زیاد ...

یچیزیو بهت میگم چون میدونم 

مردا تو مجازی به ده نفر یا بیشتر هم زمان پیام میدن 

برگشت به آزادی🕊