تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چقدر کوچولووویییی چند سالته؟ من اندازه تو بودم احساسم نسبت به خودم همین بود وحتی بدتر از خودم متنفر ...
۲۰
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉